Bielenda ECO SORBET Hydraterend en verzachtend Serum -booster Framboos 30 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Dostępny

ECO SORBET Raspberry - serum - hydraterend en verzachtend 30ml

Lichte, veganistische serumbooster voor huidverzorging die effectieve hydratatie en verlichting vereist, ook voor de gevoelige huid.

Het serum bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (volgens ISO 16128), de doos is afkomstig van verantwoorde bronnen, wat wordt bevestigd door het FSC®-certificaat, de fles is gemaakt van 30% post-productie glasscherven, de verpakking is cellofaanvrij , recyclebaar, het product is gecertificeerd door PETA - wreedheidvrij #crueltyfree.

Actie:
Een geconcentreerde dosis actieve ingrediënten hydrateert en kalmeert de huid sterk, vermindert de migratie van water uit de opperhuid en ondersteunt de regeneratie ervan. Het serum elimineert het gevoel van onaangename spanning en droogheid van de huid. De lichte, dessertformule belast de huid niet, wordt perfect opgenomen, laat geen plakkerig gevoel achter en verzorgt je huid perfect.

Het serum bevat effectieve actieve ingrediënten:

Frambozenextract ondersteunt de hydrolipidenbarrière van de opperhuid, hydrateert en voedt de huid intensief.

- Hydro Complexe mix van betaïne en trehalose, dit duo heeft geweldige hydraterende en kalmerende eigenschappen voor de opperhuid.

-Hyaluronzuur hydrateert diep en revitaliseert de opperhuid.

Effect:
De huid is glad, zacht en vol stralende gloed. Perfect verfriste, gehydrateerde en gekalmeerde opperhuid.

Gebruik:
Elke ochtend en avond het serum in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté masseren en laten intrekken. Gebruik alleen of voeg toe aan de crème uit dezelfde lijn. Het serum versterkt de werking van de crème en is een uitstekende basis voor make-up.

Samenstelling:
Aqua ( Water ), propaandiol, trehalose, betaïne, natriumlactaat, Rubus Idaeus ( Raspberry ) zaadolie, Rubus Idaeus (framboos) fruitextract, natriumhyaluronaat, gluconolacton, Lithospermum Erythrorhizon-wortelextract, Oryza Sativa (rijst) zetmeel, glycerine, persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Capryl/Caprine Triglyceride, Glycine Soja (Sojaboon) Olie, Plantaardige Olie, Proline, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Xanthaangom, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat , Natriumsalicylaat, Parfum (Geur).

101372
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169042745

Bielenda ECO SORBET...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies