Sattva Ayurveda Lotusbloem gezichts- en lichaamsolie 50 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Een lichte, delicaat geurende gezichts- en lichaamsolie. Het verlaat de huid diep gehydrateerd, verhoogt de elasticiteit en elimineert fijne deeltjes rimpel vlekken en bruine vlekken. Rijk aan antioxidanten, het kalmeert oneffenheden en puistjes.

< strong > Lotusbloem - de nationale bloem van India met een prachtige, verleidelijke geur. Rijk aan antioxidanten voedt de huid. Bedankt met sterk hydraterende eigenschappen, verbetert de elasticiteit en kleur huid. Het herstelt de balans van de huid en voorkomt effectief de vorming ervan puistjes of acne.

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid olie aan op de gereinigde huid. Voer een zachte massage uit. Laten absorberen.

Ingrediënten: Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Vitis Vinifera (Druiven) Zaad Olie, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Nelumbium Speciosum (Lotus)bloemolie.

*Vanwege natuurlijke ingrediënten product, kleur en geur kunnen in de loop van de tijd veranderen. Echter de effectiviteit van het product blijft ongewijzigd.

101883

Specifieke referenties

ean13
8904114620746

Sattva Ayurveda Lotusbloem...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies