Nacomi Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu łagodzący Ogórek 400 ml (30-04-2023)

€ 8,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Moe van irritatie elke keer dat je je make-up verwijdert? Ondanks de steeds sterkere wrijving voel je nog steeds de restanten op je gezicht? Daar hebben wij een oplossing voor! Verzachtende micellaire vloeistof voor het verwijderen van make-up is een buitengewoon effectieve en strong zachte manier voor een grondig gereinigde huid .

Enorme kracht in een delicate uitgave.
De gecondenseerde formule reinigt de huid zachtjes en absorbeert overtollig talg. Verzachtend micellair water verwijdert alle make-upresten in slechts één beweging.

Verstoken van sterke reinigingsmiddelen zoals SLS en SLES, irriteert het niet alleen niet, maar kalmeert het ook intensief de geïrriteerde huid. Het vermindert de zichtbaarheid van roodheid en verheldert verkleuringen, waardoor de natuurlijke huidskleur wordt hersteld.

Zacht van aard.
Micellair water van Nacomi tast dankzij de natuurlijke ingrediënten de hydrolipidenlaag van de opperhuid niet aan.

Het bevat stoffen als aloë-sap, hyaluronzuur en D- panthenol met hydraterende en kalmerende eigenschappen. In combinatie met kamille verzachten ze irritaties, ondersteunen ze de regeneratie en hydrateren ze langdurig.

De samenstelling is verrijkt met extract van frambozenfruit, dat de huid effectief verzacht en regenereert, vooral rond de ogen, en bovendien overmatige afscheiding van talg voorkomt. De glycerine die erin zit, hydrateert diep en helpt actieve stoffen diep in de huid door te dringen.

De zo geselecteerde ingrediënten zorgen voor een frisse en mooie uitstraling van de huid van het gezicht, zonder vervelende irritaties!


  • Ingrediënten/Ingrediënten (INCI): Aqua , Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Glycerine, Lauryl Glucoside, Hyaluronic Acid , Panthenol, Gehydrolyseerd gistextract, Chamomilla Recutita-bloemextract, gehydrolyseerd Glycosaminoglycanen, Rubus Idaeus Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Parfum, dehydroazijnzuur, cetylhydroxyethylcellulose, natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, polyglucuronzuur, lecithine, citroenzuur, CI 42090.
102027

Specifieke referenties

ean13
5902539714005

Nacomi Płyn micelarny do...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies