ONLYBIO Anti Acne Micro-Exfoliërende Nacht Gezichtscrème Matcha & Azelaic Acid 50ml

€ 10,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Hoe werkt de crème? De gladmakende formule van de crème helpt effectief dode huidcellen te verwijderen zonder irritatie te veroorzaken. stimuleert actief huidregeneratie, ondersteunt de strijd tegen verkleuringen en acnesymptomen, vermindert de zichtbaarheid van vergrote poriën, egaliseert de teint en maakt merkbaar gladder.

Aanbevolen voor : De formule is ideaal voor een gecombineerde, acne, gevoelige, problematische huid, maar ook voor zichtbare sporen van onvolkomenheden.

Effect: gladde en stralende huid zonder imperfecties, egale teint, verminderde zichtbaarheid van verkleuringen.

Wat zorgt ervoor dat onze crème werkt?

MATCHA Deze Japanse groene thee heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen, vermindert roodheid en verlicht de symptomen van acne. Het heeft ontgiftende, normaliserende en antioxiderende eigenschappen en ondersteunt de huid in de strijd tegen onvolkomenheden.

AZELAIC ACID heeft exfoliërende, verhelderende en anti-mee-eter eigenschappen. Het heeft antibacteriële eigenschappen. Vermindert de zichtbaarheid van vergrote poriën.

Het is zacht voor de huid en veroorzaakt geen fotosensitiviteit - het kan het hele jaar door veilig worden gebruikt, zonder risico op pigmentveranderingen.

Aanbevolen door de Poolse dermatologische vereniging.

Als u cosmetica vermijdt die parabenen, PEG's, siliconen, paraffines, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong bevat, dan is onze crème perfect voor u.

Onze formules omvatten:

• 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

• 1% stoffen die het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de cosmetica garanderen

Gebruik: nacht

Leeftijd: universeel

Actie: scrubben

102670
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811788663

ONLYBIO Anti Acne...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies