Floslek oog- en ooggel met dakraam en komkommer 15 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

normal ;font-size:23px;background-color:#ffffff;">Oog- en ooggel met ogentroost en komkommer FLOSLEK

Ooglid- en ooggel met ogentroost en komkommer is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid rond de ogen en oogleden met een ongelijkmatige kleur, vatbaar voor wallen en schaduwvorming. Ideaal voor de huid die behoefte heeft aan verfrissing en het verminderen van verkleuring. Bevat 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Een intensieve levensstijl, langdurig werken voor een beeldscherm in slecht geventileerde of constant geklimatiseerde ruimtes en ongunstige externe omstandigheden kunnen een negatieve invloed hebben op de conditie van de huid van ons gezicht, inclusief het meest delicate gebied rond de ogen.

We kennen allemaal de huismiddeltjes tegen vermoeide ogen - gewoon plakjes verse komkommer, een paar minuten ontspanning, en de blik straalt meteen, de huid rond de ogen wordt fris, gespannen en helderder. Om jezelf niet te beperken tot ad hoc en kortetermijnmethoden om het uiterlijk te verbeteren, maar om een ongelijkmatige teint effectief en permanent te egaliseren, is het de moeite waard om regelmatig Floslek ogentroost-komkommer-ooggel te gebruiken.

Het maakt gebruik van een unieke combinatie van ogentroostextract, dat werkt als een kruidenkompres, en komkommerextract, dat donkere kringen en wallen zichtbaar verheldert en wallen vermindert. De verhelderende eigenschappen van de gel worden versterkt door een speciaal samengesteld plantenfytocomplex met witmakende eigenschappen. Het bestaat uit extracten verkregen uit berendruif, vrouwenmantel, peterselie, berk en moerbei. Gel met komkommer voor oogleden en onder de ogen die donkere kringen verheldert, kan met succes worden gebruikt als cosmetisch middel voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid rond de ogen, met duidelijke tekenen van vermoeidheid en blootgesteld aan de negatieve invloed van de omgeving.

Ogentroost en komkommer ooggel is getest onder toezicht van een oogarts en de testresultaten geven aan dat het geschikt is voor oogzorg voor mensen met valse wimpers en permanente make-up.

Actieve ingrediënten van Ogentroost en Komkommer oog- en ooggel:

komkommerextract - een rijke bron van organische zuren, mineralen, vitamine C en vitamine B. Het heeft antioxiderende en reinigende eigenschappen. Het herstelt de natuurlijke balans van de huid, werkt verfrissend, hydrateert, kalmeert irritaties en vermindert verkleuringen. Verlicht schaduwen, wallen en vermindert wallen.

ogentroostextract - traditioneel gebruikt bij oogirritatie, effectief bij vermoeide ogen door kunstlicht, lang lezen, straling van het tv-scherm, monitor, telefoon of sommige sensibiliserende factoren - zoals stof, rook, dampen en stof. Gebruikt in oogpreparaten. Het brengt verlichting en verlichting bij een vermoeide en pijnlijke huid rond de ogen. Nuttig bij het verminderen van de symptomen van tranen en branden rond de ogen. Het werkt als een kruidenkompres.

whitening phytocomplex - een samenstelling van natuurlijke plantenextracten, een bron van antioxidanten, rijk aan polyfenolen, flavonoïden, natuurlijke zuren en tannines, met een verhelderend, blekend en egaal effect van de teint.

Pantenol (provitamine B5) - vermindert waterverlies en verbetert de lipidenbarrière van de epidermis. Hydrateert effectief de huid, waardoor deze zacht en elastisch wordt. Het heeft een regenererende, rustgevende en rustgevende werking.

Veganistisch product. HELLO VEGAN

DERMATOLOGISCH EN oogheelkundig getest.

Veilig met contactlenzen.

EFFECTEN na 4 weken gebruik*:

  • verheldert en verlicht de rode huid bij 88% van de probanten,
  • vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen onder de ogen,
  • geschikt voor mensen met valse wimpers in 100% van de probants.

*Effect bevestigd door toepassingstesten.

Hoe te gebruiken : breng een kleine hoeveelheid gel gelijkmatig aan op de onderste en bovenste oogleden, op veilige afstand van de conjunctivale zak. Verspreid zachtjes en laat intrekken. Gebruik 's ochtends en 's avonds, ook onder make-up.

Het koelen van de gel voor het aanbrengen versterkt het effect.

102925
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905043008219

Floslek oog- en ooggel met...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies