ONLYBIO Face in Balance Adaptogeen gezichtsserum dat de poriën vernauwt 30 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11

family :Summer, sans-serif;background-color:#ffffff;">Productbeschrijving

Rapporteer aan moderatie

clear :both;color:#787878;font-family:Lato, sans-serif;font-size:16px;background-color:#ffffff;">Het adaptogene poriënverstrakkingsserum is onze manier om de vette en gecombineerde huid en haar Het serum met niacinamide is een product voor speciale taken: het minimaliseert verwijde poriën, zorgt voor actieve ontgifting van de huid en reguleert overmatige afscheiding van talg zonder uitdrogend effect te hebben. Het serum is een remedie voor het probleem van zichtbare mee-eters en terugkerende imperfecties.

Het geheim van effectiviteit: Adaptogenen zijn planten met buitengewone adaptieve eigenschappen, die in staat zijn om te overleven in de meest extreme omgevingsomstandigheden. Daarom versterken ze je huid zo goed en verbeteren ze de weerstand.



RHODIOLA ROSEA, of bergrozen, is een adaptogeen met sterke antioxiderende, ontgiftende en balancerende eigenschappen.

Wat vernauwt de poriën?
5% Niacinamide egaliseert de huidtextuur en helpt verkleuring tegen te gaan. Voorkomt oneffenheden, reguleert overmatige talgproductie, maakt de huid matter en vindt haar balans terug.

Wat regenereert het?
GROENE THEE heeft een verstevigend en rustgevend effect. Minimaliseert de zichtbaarheid van poriën en ontgift de huid, waardoor deze wordt bevrijd van onzuiverheden en overtollig talg.

102990
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811785457

ONLYBIO Face in Balance...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies