Nature Queen Pepermunt Hydrolaat 100 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Pepermunt Hydrolaat

De heilzame eigenschappen van pepermunt waren al in de oudheid bekend en gewaardeerd. In de volksgeneeskunde werden zowel de bladeren van de plant als pepermuntolie gebruikt om verschillende aandoeningen te verlichten, zoals maagpijn, spijsverteringsstoornissen, koliek, en om infecties van de bovenste luchtwegen te behandelen. In cosmetica daarentegen worden vooral de antibacteriële, antiseptische en verzachtende effecten gewaardeerd. Bovendien voegt de muntgeur energie toe, verfrist het en laat je vermoeidheid vergeten. Pepermunthydrolaat is de gemakkelijkste manier om van de voordelen van deze plant te genieten. Het kan als toner of mist op het gezicht worden gebruikt, maar ook rechtstreeks op het haar en de hoofdhuid. Het zal helpen de juiste pH van de huid te herstellen en de behandeling van roos te versnellen.

Perfect voor:

Gevoelige, vette, vermoeide of geïrriteerde huid.

Gebruik:

Het kan op zichzelf worden gebruikt, als haartonicum of lotion, maar ook om een kleimasker te bereiden of als toevoeging aan andere cosmetica. Het wordt aanbevolen om na gebruik op de huid aan te brengen
een paar druppels van je favoriete olie - breng een doorweekt wattenschijfje aan op de huid als een kompres om het te regenereren.

INCI/Ingrediënten :

Mentha Piperita- Water

103451

Specifieke referenties

ean13
5902610971402

Nature Queen Pepermunt...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies