Mydlarnia Cztery Szpaki Herbruikbare bamboe badstof wattenschijfjes 5 st

€ 8,91
Inclusief belasting

Herbruikbare zetmeel wattenschijfjes zijn een geweldig alternatief voor wegwerpbare wat betreft ecologische, economische en esthetische

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BESCHRIJVING
Herbruikbare spreeuw-cosmeticapads zijn een geweldig alternatief voor wegwerppads in termen van ecologie, economie en esthetiek. We hebben ze gemaakt met jou en de planeet in gedachten.

normal ;text-align:justify;"> De pads zijn gemaakt van zachte, maar duurzame bamboe badstof, zeer aangenaam in contact met de huid. hydrolaat - ze doen het! En wat dan? Je gooit ze gewoon in de was machine, droog ze en gebruik ze.De klassieke optie werkt hier ook: zeep (we raden met name Quail of Misia aan) + water.

Zo'n simpele oplossing is een enorme opluchting voor het milieu, dat dagelijks wordt belast met een enorme hoeveelheid wegwerpcosmetica. Maar het is ook een verademing voor de portemonnee - je investeert er een keer in en voor een lange tijd kun je het constant aanvullen van traditionele wattenbolletjes vergeten.

Herbruikbare vlokken zijn ook een goede optie voor op reis, omdat ze veel minder ruimte innemen in een rugzak of koffer. Je vervangt de hele verpakking wattenschijfjes door een paar wattenschijfjes, die je na elk gebruik met de hand afwast in de gootsteen of douche.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een make-up remover, toner of hydrolaat aan op de pad.
Verdeel de cosmetica voorzichtig over de huid tot het gewenste effect is bereikt. Na gebruik dienen de vlokken gewassen te worden in een wasmachine op max. 40 graden Celsius met een fijnwasmiddel.

Je kunt de olie ook aanbrengen met cosmetische pads.

SAMENSTELLING

Hoofdstof: 100% bamboebadstof
Bies: 100% katoen

103692
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641980715

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies