BasicLab Protecticus light Beschermende creme SPF50 + preventie en antioxidant 50 ml

€ 37,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12

BESCHRIJVING

Dermatologische beschermende crème SPF50 + met een lichte formule, bedoeld voor de normale, droge en zeer droge huid. Dankzij de geavanceerde technologie van fotostabiele breedbandfilters zorgt het voor maximale effectiviteit en een zeer hoge zonbescherming op vele niveaus. Het beschermt de huid effectief tegen de nadelige effecten van UVA- , UVB-, HEV- blauw licht en elimineert de negatieve effecten van infrarood IR- licht. De UVA-beschermingsfactor (PPD) is 46,6 . De crème is perfect voor make-up - het is niet-comedogeen en vrij van siliconen en kleurstoffen. Laat een stralende finish achter op de huid.

ACTIE:

Het organische PARSOL® Shield- filter (INCI: Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine), gekenmerkt door een hoge fotostabiliteit, garandeert een breed spectrum dat effectief bijdraagt aan de bescherming tegen UVB- en UVA-straling in het volledige bereik. Werkt als een ultrabreed UV-filter.

Uvinul® A Plus (INCI: Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) filtert niet alleen betrouwbaar de gevaarlijke UVA-stralen van de zon, maar biedt ook een uitstekende bescherming tegen vrije radicalen en huidbeschadigingen. Oplosbaar in olie, garandeert een uitstekende flexibiliteit van de formule. Het is ideaal voor langdurige zonne- en anti-verouderingsverzorging.

PARSOL® Max (INCI: Methyleen Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylfenol) is een fotostabiel, breedspectrum UV-filter dat uitzonderlijke bescherming biedt tegen UVB- en UVA-stralen. Daarnaast toont dit filter bescherming tegen Blue Light straling - HEV blue light.

Lingonberry-extract werkt als een biologisch filter en beschermt de huid tegen afbraak veroorzaakt door UVB-straling. Bovendien heeft het een antioxiderende werking en versterkt het het natuurlijke mechanisme van celbescherming tegen oxidatieve schade veroorzaakt door IR-A-straling.

Ascorbyl Tetraisopalmitate - een stabiele vorm van vit. C met sterke antioxiderende eigenschappen, gekenmerkt door een zeer goede affiniteit met de lipidelaag van de huid, waardoor het er gemakkelijk in doordringt. Het effect van tetraisopalmitaat wordt in de loop van de tijd verlengd, waardoor het in de diepere lagen van de huid kan doordringen en zijn biologische activiteit langer zijn potentieel behoudt. De huid krijgt jeugdige stevigheid en elasticiteit en de structuur is duidelijk verbeterd. Deze vorm van vitamine C is, vanwege zijn milde vorm, geschikt voor zelfs de ultragevoelige huid.

Gluconolacton , als een stof met een breed werkingsspectrum, hydrateert effectief de huid, bestrijdt effectief vrije radicalen en kalmeert irritaties.

Het synergetische effect van 2 vormen van vitamine E : tocoferol en tocoferylacetaat en vitamine C in de vorm van ascorbyltetraisopalmitaat zorgt voor een uitstekende versterking van het antioxidantenschild van de crème, waardoor de vorming van vrije radicalen wordt voorkomen.

Hennepolie , gecombineerd met vit. E, vermindert irritatie, voedt en versterkt de elasticiteit van de opperhuid, waardoor deze beter bestand is tegen UV-straling.

Optimale concentraties van niacinamide , ureum en aloë vera-extract hydrateren de huid effectief, waardoor de opperhuid glad en zacht aanvoelt.

RESULTATEN:

Biedt maximale bescherming tegen UVA- en UVB-straling, HEV-blauw licht en IR-infraroodlicht

Effectieve bescherming tegen fotoveroudering en oxidatieve stress

De huid wordt gehydrateerd en gevoed en de opperhuid wordt gladgestreken

De huid wordt perfect voorbereid op make-up

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid crème (ongeveer 1 volle pomp) aan op het gezicht 20 minuten voor de geplande blootstelling aan de zon. We raden aan het product ook op de hals en het decolleté te gebruiken. Bij constante blootstelling aan de zon moet het aanbrengen van de crème om de 2 uur worden herhaald.

Voor het eerste gebruik van het product moet de pomp ongeveer 6-8 keer worden ingedrukt voordat de crème wordt afgegeven :) Een volle pomp is ongeveer 0,8 g van het product.

SAMENSTELLING

Aqua , Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Coconut Alkanes, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Methyleen Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylfenol (nano), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citraat, Glycerine, Niacinamide, Cannabis Sativa zaadolie , Ureum, Vaccinium Vitis-Idaea Fruitextract, Tocoferol, Ascorbyltetraisopalmitaat, Gluconolacton, Calcium , Decylglucoside, Propyleenglycol, Tocoferylacetaat, Xanthaangom, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol.

104015
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907637951659

BasicLab Protecticus light...

€ 37,90
group_work Toestemming voor cookies