BasicLab Esteticus Serum regenereert de huidstructuur met Ceramiden 1% elasticiteit en reconstructie 30 ml

€ 38,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
26

BESCHRIJVING

Gespecialiseerd serum dat de huidstructuur regenereert in de vorm van een rijke melkachtige emulsie , met 1% type 3 en 6 ceramiden , 3% natuurlijke vitamine E , 2% prebioticum, wilde roos en bernagieolie. Het heeft een voedend effect in meerdere richtingen en regenereert, net als een kompres, het stratum corneum en versterkt de lipidebarrière van de huid. Ontworpen voor dag en nacht gebruik.

ACTIE:

Ceramiden , van nature aanwezig in het stratum corneum, worden vaak intercellulair cement genoemd. Dit zijn essentiële actieve ingrediënten in de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, vooral aanbevolen voor de droge, rijpe of geïrriteerde huid. Ze herbouwen de lipidebarrière, hydrateren, regenereren en beschermen de opperhuid tegen waterverlies. Ze creëren een beschermende barrière van de huid, waardoor deze effectiever wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Bovendien kalmeren ze irritaties en vertragen ze de eerste tekenen van huidveroudering. Ze dragen bij tot het behoud van jeugdige elasticiteit van de huid en haar gezonde uitstraling.

Natuurlijke vitamine E vertraagt als effectieve antioxidant het verouderingsproces en heeft het vermogen om schade aan de huidstructuur te verminderen.

Rozenbottelolie beschermt de opperhuid effectief tegen vochtverlies, maakt deze glad en elastisch. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen die beschermen tegen vrije radicalen.

Bernagie-olie , rijk aan omega 6-zuren, voedt de huid, ondersteunt haar regeneratie en kalmeert irritaties.

Het prebioticum dat in het serum aanwezig is, zorgt voor het huidmicrobioom, dat een natuurlijke beschermende laag is.

RESULTATEN:

Herbouwde hydrolipidenbarrière van de huid

Zichtbaar verbeterde huidstructuur en elasticiteit, herstelde elasticiteit

Diep gehydrateerde en gevoede huid

Verzachtte irritaties

Geregenereerde opperhuid

Verminderd gevoel van ongemak veroorzaakt door huidverstrakking

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels van het serum aan op gezicht, hals en decolleté. Wacht voor het aanbrengen van het volgende product tot het volledig is opgenomen, ongeveer 2-3 minuten. Naar behoefte 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen op een grondig gereinigde en droge huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Rosa Canina-fruitolie, squalaan, tocoferol, glycerine, polyglyceryl-6-stearaat, inuline, Borago Officinalis-zaadolie, ceramide NP, ceramide AP, alfa-glucan-oligosaccharide, polyglyceryl-6-behenaat, xanthaangom, citroenzuur, natriumlevulinaat, Levulinezuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

1040000
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907637951581

BasicLab Esteticus Serum...

€ 38,80
group_work Toestemming voor cookies