Bielenda GOOD SKIN HYDRA BOOST Hydraterende tonic 200 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

BESCHRIJVING
Kamp je met een droge, vochtarme of gevoelige huid? Grijp naar Bielenda Good Skin Hydra Boost hydraterende toner en je huid zal je dankbaar zijn. De tonic heeft een verfrissende en hydraterende werking, bereidt de huid perfect voor op verdere verzorging om serum of de crème op te nemen. Herstelt het comfort van uw huid, die mogelijk tijdens het wassen is verstoord. Het product heeft geen invloed op de natuurlijke hydrolipidenbalans van de opperhuid en de vloeibare consistentie past perfect bij de huid, die perfect bestand is tegen een droge opperhuid.

hyaluronzuur - is een van de beste cosmetische ingrediënten die de huid beschermen tegen uitdroging, hydrateert het zeer intensief.

trehalose - vermindert het waterverlies in de huid en heeft ook antioxiderende, verjongende en versterkende eigenschappen, en beschermt bovendien tegen schadelijke externe factoren.

kopertripeptide - een "wonder" ingrediënt, veel klinische studies bevestigen het anti-verouderingseffect, het vermindert rimpels en verbetert de elasticiteit, stevigheid en spanning van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid tonic op een wattenschijfje en veeg de huid voorzichtig schoon. Gebruik na het verwijderen van make-up of om de huid op te frissen. Als je #lesswaste wilt zijn, breng de tonic dan direct aan op je handpalm en masseer het zachtjes in de huid. Het product hoeft niet gewassen te worden

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), trehalose, Panthenol , propaandiol, glycerine, natriumhyaluronaat, panthenol, polysorbaat 20, Copper -1, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, linalool.

104124
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169048853

Bielenda GOOD SKIN HYDRA...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies