FaceBoom SEBOOM Normaliserende Gel Tonic Dopieszczający Pomagier 200 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

family :'Times New Roman';">BESCHRIJVING
WIE BEN IK?

Ik ben een natuurlijke (98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong volgens de ISO 16128-norm), normaliserende gel-tonic gemaakt voor de vette, gecombineerde en problematische huid die zorg nodig heeft die is afgestemd op zijn stemmingen en verlangens.

WAT HEB IK NODIG?

Ik heb een verstevigend en verfrissend effect en laat je huid gehydrateerd achter. Bovendien zorgen de actieve ingrediënten die erin zitten, zoals probiotica en prebiotica, voor het microbioom van de huid. Mijn geltextuur trekt onmiddellijk in en als je het aanbrengt, ben je meer #lesswaste, omdat ik geen wattenschijfjes nodig heb. Maak je geen zorgen, ik zal niet aan je hand ontsnappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig de huid en droog deze af met een handdoek. Leg me op de palm van je hand en spreid of dep zachtjes in de huid van het gezicht en de hals. Laat me volledig in beslag worden genomen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Propaandiol,

Polyglyceryl-6-caprylaat, betaïne, niacinamide, Saccharomyces / Xylinum / Black theeferment, Camellia Sinensis-bladwater, Citrus Limon ( Lemon ) Fruitwater, Cymbopogon Citratus (citroengras)-extract, alfa-glucan-oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia- Juice ,

Lactobacillus, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, Hyaluronic Acid ,

Proline, Glycerine, Maltodextrine, Polyacrylaat Crosspolymeer-6,

Raspberry keton, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat,

Benzyl Alcohol, Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Linalool,

Limoneen.

104160
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903031256949

FaceBoom SEBOOM...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies