beBIO Ewa Chodakowska naturel Voedende en regenererende gezichtscrème voor de nacht 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Natuurlijke voedende en regenererende gezichtscrème voor de nacht bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke samenstelling van ingrediënten hydrateert diep, verstevigt en voorkomt rimpels of maakt glad

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BESCHRIJVING
Natuurlijke voedende en regenererende gezichtscrème voor de nacht bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke samenstelling van ingrediënten hydrateert diep, verstevigt en voorkomt rimpels of maakt bestaande rimpels glad. De crème heeft een verjongende werking. Het maakt de huid van het gezicht mooi, glad, zacht en elastisch. Macadamia-olie voedt, regenereert, verzacht en verstevigt de huid, terwijl het een beschermende barrière vormt.

normal ;text-align:justify;background-color:#FFFFFF;"> Cactusvijgextract en -olie zijn een van de rijkste anti-verouderingsstoffen, een bron van antioxidanten, meervoudig onverzadigde vetzuren en aminozuren die de huid voeden, versteviging en hydratatie, vertraging van het verouderingsproces.

Jong gerstegrassap werkt ook verstevigend, maakt de huid elastischer, vermindert rimpels, hydrateert en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Het levert ook natuurlijke vitamines en sporenelementen. Bovendien bindt het hyaluronzuur in de crème perfect water in de opperhuid, waardoor het een hydraterende en gladmakende werking heeft en de stevigheid en elasticiteit van de gezichtshuid verbetert.

Aloëbladsap hydrateert en voedt de huid en helpt haar natuurlijke balans te behouden. Tocoferol, of vitamine E, ook wel de vitamine van de jeugd genoemd, is een uitstekende antioxidant. De cosmetica ondersteunt de bescherming tegen vrije radicalen en gegenereerde schadelijke factoren, b.v. door luchtverontreiniging en smog.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de Natural Nourishing and Regenerating Face Cream 's avonds aan op de schone huid van het gezicht en de hals, masseer het 's avonds zachtjes in met de vingers en wanneer de huid het nodig heeft.

SAMENSTELLING

Aqua , Isoamyl Lauraat, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerine, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Mangifera Indica Seed Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hyaluronate, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Hordeum Vulgare Leaf Sap, Tocoferol, Helianthus Annuus-zaadolie, Xanthaangom, Pentyleenglycol, Natrium-PCA, Glycerylcaprylaat, Natriumfytaat, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Tri-ethylcitraat, Caprylylglycol, Dinatriumfosfaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzoëzuur, Parfum.

104386
a lot

Specifieke referenties

ean13
5908233660181

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies