Fitomed Hydraterende essence voor de couperosehuid Kocanka 30 g

€ 9,60
Inclusief belasting

Vochtinbrengende essentie "LIBRIVER" is gemaakt met de grootste zorg voor de behoeften van vrouwen met

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

strong

normal ;text-align:justify;"> Hydraterende essence "LIVERBURGE" is gecreëerd met de grootste zorg voor de behoeften van vrouwen met een couperosehuid. De essence op basis van uitzonderlijk geselecteerde hydrolaten en verse extracten verzacht capillaire veranderingen, hydrateert en geeft een gevoel van frisheid. toverhazelaar, paardenkastanje-extract en rutine versterken de haarvaatjes, kalmeren erytheem en roodheid van de huid. Bovendien heeft helichrysum-extract antioxiderende, ontstekingsremmende en verhelderende eigenschappen. Hyaluronzuur vormt een film op het huidoppervlak, dankzij dat het goed gehydrateerd is Geniet van een gezonde, gekalmeerde huid!

Kies voor de "KOCANKA"-essentie .pl /pl/p/ Serum -for-capillary-skin-%E2%80%9EKOCANKA-27-g/260"> "KOCANKA"-olieserum Volgens toepassingsstudies , de behandeling bestaande uit Het gebruik van een vochtinbrengende essentie als pre-cosmetica en een olieserum verhoogt hun effectiviteit.Breng 2 druppels van de essentie aan op een schone huid, dep zachtjes en breng na een tijdje het serum aan.Binnenkort zullen we zal merken dat de huid gladder wordt en er gezonder uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 2 druppels van de essence aan op het gereinigde gezicht. Kan gebruikt worden als pre-cosmetica.

SAMENSTELLING

Aqua , Hamamelis Virginiana (Toverhazelaar) Water , Glycerine, Pantenol , Helichrysum Areanarium Bloemextract, Aesculus Hippocastanum-extract, Natriumhyaluronaat, Chondrus Crispus-extract, Glycyrrhiza Glabra- Juice , Panthenol , Polysorbaat 20, Troxerutine, Pnenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum, natrium Hydroxide.

104400

Specifieke referenties

ean13
5907504400365

Fitomed Hydraterende...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies