Fitomed My Cream No.10 anti-rimpel oogcrème 15 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

Een delicate, lichte crème voor de verzorging van de oogcontour met zeer goede absorptie en een natuurlijke geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Belangrijkste ingrediënten: extract van verse witte thee, arganolie, cacaoboter, sheaboter, hyaluronzuur, pantenol .

Actie:

  • hydrateert,

  • verzacht,

  • regenereert,

  • voorkomt de vorming van rimpels.

Bestemd voor: dag- en nachtverzorging van de ogen. De crème is ook geschikt voor de verzorging van het neus- en mondgebied - plaatsen die bijzonder worden blootgesteld aan voortijdige rimpelvorming.

Delicate, lichte crème voor de verzorging van de ogen met een zeer goede absorptie en natuurlijke geur.Witte thee is de meest waardevolle theesoort. Het is eigenlijk een jonge groene thee die nog geen rijpe bladeren heeft, alleen toppen. Groene thee is al meer dan 4000 jaar bekend in China. Het wordt veel gebruikt in de traditionele geneeskunde. In cosmetische toepassingen wordt het voornamelijk gebruikt in anti-verouderings- en zonbeschermingsproducten. De verzorgende eigenschappen van thee zijn het resultaat van de specifieke werking van de werkzame stoffen die erin zitten: polyfenolen, chlorogeenzuur en epigallocatechinegallaat. De arganolie en karitéboter in de crème hebben anti-rimpel, voedende en regenererende eigenschappen op de tere opperhuid rond de ogen. Natuurlijke en veganistische crème. Het gehalte aan natuurlijke en actieve ingrediënten is 97%. Het bevat geen kleur- en geurstoffen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de gereinigde huid van het gezicht rond de ogen, neus en mond.

SAMENSTELLING

Aqua , Theobroma Cacaozaadboter, Camellia Sinensis (Witte Thee) Bladextract, Rosa Damascena Water , Vitis Vinifera Zaadolie, Glycerine, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Hydroxyethylacrylaat, Natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Argania Spinosa-olie, Natriumhyaluronaat, Panthenol , Trilaureth-4-fosfaat, Glycyrrhiza Glabra-wortelextract, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine.

                      

104434

Specifieke referenties

ean13
5907504400426

Fitomed My Cream No.10...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies