Fitomed Vochtinbrengende essentie voor acne huid Viooltje 30 g

€ 9,60
Inclusief belasting

Vochtinbrengende essentie "PANSHY" werd gecreëerd met de grootste zorg voor de behoeften van vrouwen met een vette en acne huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

normal ;text-align:justify;"> Hydraterende essence "PANSHY" is met de grootste zorg gecreëerd voor de behoeften van vrouwen met een vette en acnegevoelige huid. De essence op basis van zorgvuldig geselecteerde hydrosolen en verse extracten vermindert seborroe, kalmeert irritaties en vernauwt vergrote poriën toverhazelaar hydrolaat reguleert de afscheiding van talg en vernauwt zachtjes poriën, mint hydrolaat, vanwege het mentholgehalte, geeft een gevoel van opluchting, frisheid en lichte koelte Vochtinbrengend product "BRATEK" en geniet van een gezonde, gladde teint !

Kies voor de essentie van "Pansy" anti-acne serum "Trileaf Hitch " . Volgens toepassingsstudies verhoogt een behandeling bestaande uit een hydraterende essentie als pre-cosmetisch middel en een anti-acneserum hun effectiviteit. Breng 2 druppels van de essence aan op een schone huid, zachtjes kloppend, en breng na een tijdje het serum aan. In korte tijd zullen we merken dat de huid gereinigd en gladder is.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 2 druppels van de essence aan op het gereinigde gezicht.

SAMENSTELLING

 Aqua , Hamamelis Virginiana- Water , Mentha Piperita-bladwater, glycerine, natriumhydroxide, Bidens Tripartita-bladextract, Viola Tricolor-extract, Salix Alba-schorsextract, Panthenol , niacinamide, polysorbaat 20, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum.

104435

Specifieke referenties

ean13
5907504400600

Fitomed Vochtinbrengende...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies