Fitomed My Cream No.11 Crème voor de vette en gecombineerde huid met vergrote poriën 55 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

< strong > Mijn Cream No. 11 is gemaakt met zorg voor mensen met een gecombineerde en vette huid met vergrote poriën, die de crème graag overdag, onder make-up en 's nachts gebruiken. Het is een lichte, effectieve crème en onderscheidt zich door een intense, kruidige

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

strong

We hebben mijn crème nr. 11 gemaakt met zorg voor mensen met een gecombineerde en vette huid met vergrote poriën, die de crème graag overdag, onder make-up en 's nachts gebruiken. Het is een lichte, effectieve crème en onderscheidt zich door een intense, kruidige geur. Geen wonder dat hij de harten van veel vrouwen stal. Kruidenextracten van de bast van toverhazelaar, wateraardbei en heermoes vernauwen effectief verwijde poriën, verfrissen en stabiliseren de lipidebarrière van de epidermis. Zwarte komijnzaadolie voedt, vermindert roodheid van de huid en heeft antibacteriële eigenschappen. Pak My Cream No. 11 en geniet elke dag van een gezonde, stralende teint.

Aanbevolen voor:  gecombineerde en vette huid met vergrote poriën, voor dag en nacht. Perfect voor make-up.

Actieve ingrediënten: verse kruidenextracten van toverhazelaar, wateraardbei en paardestaart , zwarte komijnzaadolie. 

Actie: verzacht, verfrist, vernauwt vergrote poriën, stabiliseert de lipidebarrière van de opperhuid

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op het gereinigde gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Ethylhexyl Palmitate, Vitis Vinifera Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hamamelis Virginiana Bark Extract, Equisetum Arvense Extract, Potentilla Erecta Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Nigella Sativa Seed Oil, Theobroma Cacaozaadboter, trilaureth-4-fosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, citroenzuur.

104439

Specifieke referenties

ean13
5907504400433

Fitomed My Cream No.11...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies