Fitomed My Cream No.2 Crème voor de droge en rijpere huid die vatbaar is voor haarvaatjes 55 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

< strong > My cream #2 is een ideaal product voor mensen met couperose en een gevoelige huid, maar ook voor degenen die de huid willen beschermen tegen overmatige uitdroging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

strong

Mijn crème #2  is een ideaal product voor mensen met couperose en een gevoelige huid, maar ook voor degenen die de huid willen beschermen tegen overmatige uitdroging. De heilzame ingrediënten en fluweelzachte textuur maken de huid gehydrateerd, glad en geregenereerd. Toverhazelaarwater verzacht capillaire veranderingen en roodheid van de huid. Waardevolle oliën uit tarwekiemen en macadamianoten verzachten en smeren, en de daarin aanwezige vitamines A en E zijn sterke antioxidanten die de huid beschermen tegen veroudering. Het gehalte aan cacaoboter biedt effectieve bescherming tegen ongunstige externe omstandigheden. In de winter - beschermt tegen wind en vorst, terwijl het in de zomer kalmeert en regenereert na het zonnebaden. Wikkel je huid in met fluwelen crème nr. 2, waardoor ze het hele jaar door in perfecte conditie blijft !

Voor de verzorging van de rijpere huid raden we ook "Italiaanse immortelle" hydraterende essentie en olieserum "Italiaanse immortelle".

Aanbevolen voor: couperose, gevoelige huid, snel uitdrogend, voor dag en nacht.

Actieve ingrediënten: toverhazelaarhydrolaat, tarwekiemolie, macadamia-olie, ceramiden, lecithine, cacaoboter en kruidencomplex in liposomen (arnica, paardenkastanje, toverhazelaar). 

Actie: verzacht capillaire veranderingen, vermindert roodheid van de gezichtshuid, regenereert, verzacht en hydrateert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op het gereinigde gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua , Theobroma Cacaozaadboter, Hamamelis Virginiana Water , Tarwekiemolie, Vitis Vinifera Zaadolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Lecithine, Linum Usitatissimum Zaadextract, Aesculus Hippocastanum Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Arnica Montana Extract, Glycerine, Hydroxyethyl Acrylaat, Natriumhyaluronaat, natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, tocoferylacetaat, Panthenol , ceramide 6, trilaureth-4-fosfaat, glucose, sorbitol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine.

104441

Specifieke referenties

ean13
5907504400051

Fitomed My Cream No.2 Crème...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies