Fitomed My Cream No.7 Verhelderende anti-rimpelcrème voor de gecombineerde huid 55 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

< strong > My Cream No.7 is een geweldig product voor mensen die op zoek zijn naar een lichte en hydraterende crème. Correct geselecteerde ingrediënten maken de huid geregenereerd, glad en stralend

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BESCHRIJVING

strong

Mijn creme nr. 7 voor gemengde huid  is een geweldig product voor wie op zoek is naar een lichte en hydraterende crème. Goed geselecteerde ingrediënten maken de huid geregenereerd, glad en stralend. Vers berendruifextract en toverhazelaarhydrolaat zijn geweldige antiseptica met antibacteriële, verstevigende en verhelderende eigenschappen. Arganolie is een onvervangbaar onderdeel van cosmetica voor de rijpe en vochtarme huid, het herstelt perfect de lipidenlaag en de elasticiteit van de opperhuid. Bovendien stimuleert vitamine C in de crème de collageensynthese, voorkomt verkleuring en cacaoboter verzacht, regenereert en beschermt tegen uitdroging. Als u op zoek bent naar een product dat uw huidskleur zal verhelderen en egaliseren, dan is My cream No. 7 geschikt!

We raden het ook aan voor de verzorging van een gecombineerde huid  hydraterend serum "Liquorice smooth ".

aanbevolen voor: gecombineerde, rijpere en verkleurde huid, voor dag en nacht.

Actieve ingrediënten: vers berendruifextract rijk aan arbutine, vitamine C, arganolie van verse noten, toverhazelaarhydrolaat.

Actie: hydrateert, verzacht, verheldert zachtjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op het gereinigde gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua , Theobroma cacaoboter, Hamamelis Virginiana bladwater, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Water , glycerine, Arctostaphylos Uva-Ursi-extract, Argania Spinosa kernelolie, hydroxyethylacrylaat, natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, tocoferylacetaat, ascorbylpalmitaat, natriumhyaluronaat , Fenoxyethanol, Trilaureth-4-fosfaat, Ethylhexylglycerine.

104445
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907504400105

Fitomed My Cream No.7...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies