Fitomed My Cream No.9 Voedende en hydraterende crème voor de gecombineerde huid 55 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

< strong > Mijn Cream No.9 is perfect voor mensen die de zomer en een gezonde, stralende huid missen. Wortel-, avocado- en zoete amandelolie die erin zitten zijn een vitaminebom voor de

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

strong

My cream No. 9 is perfect voor mensen die de zomer en een gezonde, stralende huid missen. Wortel-, avocado- en zoete amandelolie die erin zit zijn een vitaminebom voor de huid. Ze hebben een positieve invloed op de hydratatie van de opperhuid, voeden en beschermen de huid tegen veroudering. Vers goudsbloemextract kalmeert irritaties en roodheid, toverhazelaarhydrosol reguleert talgafscheiding en egaliseert de teint. Door de aanwezigheid van cacaoboter smeert, regenereert en verzacht de crème de huid, terwijl wortelzaadolie haar een natuurlijke en zonnige kleur geeft. Kies My Cream No. 9 en zorg voor de conditie van je huid, waar bleekheid en vermoeidheid worden vervangen door regeneratie en glans!

Aanbevolen voor:  gecombineerde huid, dag en nacht. Perfect voor make-up.

Actieve ingrediënten:  wortelzaadolie, avocado-olie, zoete amandelolie, cacaoboter, toverhazelaarhydrolaat.

Actie:  voedt, hydrateert en geeft de huid een stralende uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op het gereinigde gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua , Hamamelis Virginiana Water , Theobroma Cacao Zaadboter, Persea Gratissima Olie, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Daucus Carota (Wortel Tissue) Olie, Helianthus Annus Zaadolie, Helichrysum Italicum Extract, Calendula Officinalis Bloem Extract, Hydroxyethyl Acrylaat, Natriumhyaluronaat, Glycerine , natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, tocoferylacetaat , Panthenol , trilaureth-4-fosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine.

104446

Specifieke referenties

ean13
5907504400419

Fitomed My Cream No.9...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies