Eveline Beauty & Glow Vaarwel Mr. bedenken! delicaat Olie voor het verwijderen van make-up 145 ml

€ 7,51
Inclusief belasting

De lichte formule van de olie voor het verwijderen en reinigen van gezicht, ogen en lippen verwijdert snel onzuiverheden en waterproof make-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

BESCHRIJVING

De lichte formule van de olie voor het verwijderen en reinigen van gezicht, ogen en lippen zorgt ervoor dat je snel onzuiverheden en waterproof make-up verwijdert. Het verfrist de huid, hydrateert en herstelt haar comfort!

De cosmetica is rijk aan natuurlijk voedende druivenpitolie, zoete amandelolie en Abessijnse olie. Ze voeden en kalmeren de huid en verwijderen effectief make-up. Vitamine E heeft antioxiderende en anti-rimpeleigenschappen, en banan helpt de jeugdige glans en zachtheid van de huid te herstellen. De olie tast de natuurlijke pH van de huid niet aan, verfrist zacht en laat je huid weer heerlijk aanvoelen!

HOE TE GEBRUIKEN

Wrijf een beetje olie in de droge huid van gezicht en oogleden. Spoel af met warm water. Een zeer efficiënte formule gaat lang mee!

SAMENSTELLING

Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Diisostearaat, Sorbitan Lauraat, Crambe Abyssinica Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Rubus Idaeus Seed Oil, Glycine Soja Oil, Olus Oil, Musa Sapientum Fruit Extract, Tocopheryl Acetate , Tocoferol, Parfum (Geur).

104632
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761977387

Eveline Beauty & Glow...

€ 7,51
group_work Toestemming voor cookies