Eveline BioHyaluron 3x Retinol Systeem 50+ Liftende Crème-Filler actief verjongend 50 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

De crème, dankzij een hybride combinatie van 6 vormen van hyaluronzuur en triple retinol, verjongt zichtbaar gelaatstrekken, vormt het ovaal en voorkomt verslapping van de skin standaard ';font-size

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BESCHRIJVING

Dankzij een hybride combinatie van 6 vormen van hyaluronzuur en triple retinol, verjongt het zichtbaar gelaatstrekken, vormt het ovaal en voorkomt verslapping van de schil.  

Rozenolie en extract van rode ginseng maken de huid gevoed, glad en zichtbaar steviger.

De formule verrijkt met PROXINE 3-LIFT™, een innovatief hexapeptidecomplex met een geavanceerd verjongend en sterk liftend effect, ondersteunt de regeneratie van de huid en herstelt de juiste dichtheid en comfort.

bioHYALURON 3 x RETINOL SYSTEM is een geavanceerde biotechnologische oplossing die het begin markeert van een nieuw tijdperk in anti-aging . Ontwikkeld met de hoogste perfectie, is de gepatenteerde formule gebaseerd op een innovatieve combinatie van maar liefst 6 vormen van hyaluronzuur met een ongekende, drievoudige kracht van retinol. Ongeëvenaard in hun effectiviteit, geven actieve ingrediënten de huid een onmiddellijk verjongend effect.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer 's ochtends en/of 's avonds een kleine hoeveelheid crème in de huid van gezicht, hals en decolleté. De crème is perfect als make-upbasis.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), capryl/caprinezuurtriglyceride, olusolie, triisostearine, glycerine, cetylalcohol, glycerylstearaat, dimethicon, C10-18-triglyceriden, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, bakuchiol, Undaria Pinnatifida-celkweekextract, betaïne, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Hyaluronic Acid , Argania Spinosa Pitolie, Leuconostoc/Radijs Wortelferment Filtraat, Gehydrolyseerde Glycosaminoglycanen, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Inuline, Lactobacillus, Spilanthes Acmella Bloem Extract, Polymnia Sonchifolia Juice , Pentylene Glycol, Sucrose Palmitaat, Cichorium Intybus Blad Extract, Acetylhexapeptide-8, fenoxyethanol, PEG-75-stearaat, ceteth-20, steareth-20, hydroxyacetofenon, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat, acrylaten/C10-30-alkylacrylaatkruispolymeer, maltodextrine, glyceryllinoleaat, triethanolamine, ethylhexylglycerine, cetearylalcohol, hexyleen Glycol, caprylylglycol, citroenzuur, kaliumsorbaat, xanthaangom, PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, parfum (geur).

104785
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416026068

Eveline BioHyaluron 3x...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies