Apis Lifting Peptide liftend en verstevigend masker met SNAP-8 ™ peptide 200 ml

€ 15,40
Inclusief belasting

Het Apis masker met SNAP-8 is een combinatie van het biomimetische neuropeptide SNAP-8™ peptide en cobioliftem™ 100%, die zorgen voor een onmiddellijke facelift effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

BESCHRIJVING

De formule van het liftende en verstevigende masker met SNAP-8 is een combinatie van het biomimetische neuropeptide SNAP-8™ peptide en cobiolift™ 100%, die zorgen voor een instant facelifting-effect. SNAP-8™ blokkeert samentrekkingen van gezichtsspieren en ontspant. Daarnaast is het masker verrijkt met co-enzym Q10, wat de oxygenatie van cellen positief beïnvloedt en de huid beschermt tegen vrije radicalen. De aanwezigheid van hyaluronzuur en monoi- en macadamia-oliën zorgen voor een diepe hydratatie van de huid.

Het liftende en strakkere masker met SNAP-8 zal de huidspanning en de dichtheid ervan verbeteren. Het is bedoeld voor alle soorten rijpe huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en bedek het gebied rond de ogen en mond. Laat 15-20 minuten intrekken en was daarna af met lauw water.

SAMENSTELLING

neuropeptide SNAP-8™ peptide, peptiden, Cobiolift™, co-enzym Q10, hyaluronzuur, monoi-olie, macadamia-olie

De exacte samenstelling staat op de productverpakking.

104843
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810005320

Apis Lifting Peptide...

€ 15,40
group_work Toestemming voor cookies