Apis Lifting Peptide liftend en strakker Serum met SNAP-8 ™ peptide 10 ml

€ 15,00
Inclusief belasting

Serum uit de Lifting Peptide serie van Apis verzorgt de tere huid rond de ogen. De cosmetica heeft een verhelderende, verstevigende, en liftende eigenschappen.Na het eerste gebruik zult u zichtbare effecten opmerken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING

Serum uit de Lifting Peptide serie van Apis verzorgt de tere huid rond de ogen. De cosmetica heeft verhelderende, verstevigende, verstevigende en liftende eigenschappen. Al na de eerste toepassing zult u zichtbare effecten opmerken. In de samenstelling van het oogserum met SNAP-8 ™ peptide vind je hyaluronzuur, dat de huid voorziet van een passend niveau van hydratatie.

De quinoa cobiolift in het serum heeft liftende en verjongende eigenschappen. Daarnaast maakt dit ingrediënt de teint glad en vermindert het fijne lijntjes en rimpels. Heeft uw huid een snelle facelift nodig? Na het aanbrengen van het lifting- en verstevigingsserum met SNAP-8™ peptide krijgt de huid onder de ogen een gezonde, frisse en stralende uitstraling. Probeer ook andere cosmetica uit de Lifting Peptide-serie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng met de applicator 2-3 druppels oogserum aan op de gereinigde huid. Voer een zachte massage uit met een massagebal. U kunt het product op de onder- en bovenoogleden gebruiken. Gebruik het 1-2 keer per dag. U kunt nu uw favoriete gezichtscrème aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Macadamia Ternifolia Zaadolie, Glycerine, Natriumhyaluronaat, Coco-Caprylaat/Capraat, Acetyl Octapeptide-3, Cetearyl Olivate, Sorbitan divataat, Chenopodium Quinoa Zaad Extract. DipalmitoylHydroxyproline, Palmitoyl Tetrapeptide, Carbomeer, Benzylalcohol, Salicylzuur, Sorbinezuur, Squalane, (Cocos Nucifera-olie, Gardenia Tahitensis-bloem, CL77891 Titaandioxide & Mica & Tin Oxide, Natriumhydroxide, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, citroenzuur.



De exacte samenstelling staat op de productverpakking.

104845
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810006198

Apis Lifting Peptide...

€ 15,00
group_work Toestemming voor cookies