Apis Kakadu Plum Ampullen pruim concentraat 5x5 ml

€ 19,60
Inclusief belasting

Apis Professional Kakadu Pruimenconcentraat in ampullen, inhoud 5ml x 5 ampullen, voor normale, droge huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Pruimenconcentraat in ampullen Apis Professional Kakadu Pruim, inhoud 5ml x 5 ampullen, voor de normale, droge huid. Hooggeconcentreerd preparaat uitsluitend voor professioneel gebruik.

Het stimuleert intensief de synthese van collageen en elastine, behoudt het gezonde uiterlijk van de huid lang

Apis-pruimenconcentraat is een zeer geconcentreerd preparaat dat een samenstelling van 4 multivitamine-fruitextracten combineert: Australische Kakadu-pruim - een vrucht die bekend staat als 's werelds grootste bron van vitamine C, kers, mango en biologische goji-bessen. Het stimuleert intensief de synthese van collageen en elastine, behoudt het gezonde uiterlijk van de huid lang. Pruimenconcentraat is verrijkt met biologische pruimenzaadolie en chiazaadolie, hyaluronzuur en collageen met elastine. Dankzij de synergetische werking van alle actieve ingrediënten voorziet het preparaat de huid van maximale voeding, vitaliteit en hydratatie.

De behandeling met een ampul van Apis Professional laat de futloze huid direct revitaliseren en straalt een gezonde en energieke gloed uit.

Apis Professional ampullen - concentraten in wegwerpampullen voor mesotherapie met micronaalden

Concentraten in wegwerpampullen van Apis Professional zijn professionele preparaten bedoeld voor micronaaldmesotherapie en andere behandelingen zoals echografie en naaldloze mesotherapie. De vorm van de verpakking (wegwerpampullen) zorgt voor de hoogste mate van steriliteit, wat vooral belangrijk is bij behandelingen met micronaaldmesotherapie, omdat dan de continuïteit van de epidermis wordt verbroken i do met bloed. Apis Ampulki is een gespecialiseerde lijn van sterk geconcentreerde preparaten voor schoonheidssalons.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag van het concentraat gelijkmatig aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en laat het intrekken. SCHUDDEN VOOR GEBRUIK!

kan worden geïntroduceerd met behulp van echografie, radiogolven met behulp van een dikke laag gelcosmetica en ultrasone gels

kan worden geïntroduceerd met behulp van no-needle en micro-needle mesotherapie

kan worden aangebracht onder het algenmasker

Dermatologisch getest product.

SAMENSTELLING

Collageen, gehydrolyseerde elastine, Aqua ( Water ), natriumhyaluronaat, Prunus Cerasus-extract, Mangifera Indica (mango) fruitextract, Terminalia Ferdinandiana fruitextract, Lycium Barbarum fruitextract, Prunus domestica zaadolie, Salvia Hispanica (Chia) zaadolie, glycerine, Coco-caprylaat / capraat, triethanolamine, carbomeer, fenoxyethanol, caprylylglycol

104859

Specifieke referenties

ean13
5901810003678

Apis Kakadu Plum Ampullen...

€ 19,60
group_work Toestemming voor cookies