Apis Hydro Evolution extreem hydraterend gelmasker met peer en rabarber AQUAXTREME™ 200 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

medium ;font- family :'Times New Roman', serif;">< strong > Lichte gelmaskerformule op basis van perenextract, rabarberwortelextract, aloë vera, lijnzaad, hyaluronzuur en ceramiden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING

< strong > Lichte gelmaskerformule op basis van perenextract, rabarberwortelextract, aloë vera, lijnzaad, hyaluronzuur en ceramiden.

Het versterkt de mechanismen en elementen van de epidermale barrière - zorgt voor langdurige hydratatie en een vitale uitstraling.

Indicaties:

Voor een vochtarme en beschadigde huid.

Eigenschappen:

  • ontstekingsremmend, verzachtend,

  • gladmakend, hydraterend, revitaliserend,

  • verstevigend, vertraagt het verouderingsproces van de huid

Actieve ingrediënten:

  • Peer Extract -converted-space"> - is een rijke bron van vit. A, C en groep B, fruitzuren (appelzuur, citroenzuur), antioxidant polyfenolen en mineralen. Het heeft een gladmakend effect (verwijdert voorzichtig dode cellen), verzachtend, hydraterend en revitaliserend. Verstevigt, vertraagt het verouderingsproces van de huid en beschermt haar tegen de schadelijke effecten van UV-stralen.

  • AQUAXTREM ™ -complex - verkregen uit rabarberwortels (Rheum rhaponticum). Het stimuleert de natuurlijke hydratatiemechanismen van de huid, waardoor een diepe en langdurige hydratatie wordt bereikt. AQUAXTREM ™ verbetert de lipidebarrière van de huid, beschermt het lichaam tegen de externe omgeving en voorkomt uitdroging van de huid. Herstelt de barrièrefunctie van de huid, vermindert waterverlies en houdt de huid meer gehydrateerd.

  • Aloë-extract - voorziet de huid van optimale hydratatie en elasticiteit, verbetert de bloedcirculatie door het werk van cellen te stimuleren, voedt en heeft antibacteriële eigenschappen. Het is rijk aan vit. A, B, C, E en mineralen.

  • Vlas-extract - heeft verzachtende en kalmerende eigenschappen.

  • Hyaluronzuur - is een mucopolysaccharide dat collageen- en elastinevezels in de dermis met elkaar verbindt, in staat is om tussen de duizend en vierduizend keer meer water te binden dan zijn eigen gewicht, en daarom wordt het gebruikt als een van de meest waardevolle hydraterende factoren.

  • Ceramiden - hebben een hydraterende, beschermende en verstevigende werking.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dikke laag van het masker gelijkmatig aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté (u kunt het lichtjes inmasseren en het teveel laten intrekken), waarbij u de oog- en mondzone vermijdt. Laat 10-15 minuten intrekken. daarna afwassen met lauw water of tonic.

  • kan worden geïntroduceerd door radiogolven

  • kan worden ingebracht met echografie met behulp van ultrasone gel

  • voorbereiding voor gebruik na microdermabrasiebehandelingen

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Pyrus Communis Fruit Extract, Rheum Rhaponticum Root Extract, Carbomer, Natriumhyaluronaat, Lactose, Microkristallijne Cellulose, ZeaMays (Maïs) Zetmeel, Lecithine, D- panthenol , Glucose, Trilaureth-4-fosfaat, Carnitine, Ceramine 6, Citric Zuur, Aloe -extract, lijnzaadextract, triethanolamine, fenoxyethanol, caprylylglycol, parfum.

104923
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810001346

Apis Hydro Evolution...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies