Apis Hydro Evolution extreem hydraterend Serum met peer en rabarber AQUAXTREME™ 100 ml

€ 16,70
Inclusief belasting

Het rijke serum is de perfecte oplossing voor de huid die op zoek is naar extreme hydratatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Apis Hydro Evolution extreem hydraterend Serum met peer en rabarber AQUAXTREME™ 100 ml

Het rijke serum is de perfecte oplossing voor de huid die op zoek is naar extreme hydratatie. Het maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals perenextract, AQUAXTREM™-complex uit rabarberwortels, hyaluronzuur, ceramiden en lijnzaadextract, om de huidstructuur effectief te herstellen, waterverlies te verminderen en voor een diepe, langdurige hydratatie te zorgen.

De belangrijkste eigenschappen van dit serum zijn:

-Perenextract dat de huid verzacht, hydrateert en revitaliseert, terwijl het beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-stralen.

-AQUAXTREM™-complex uit rabarberwortels, dat de lipidelaag van de opperhuid diep en langdurig hydrateert en opnieuw opbouwt.

- Aloë-extract, dat de huid hydrateert en elastisch maakt, de bloedcirculatie verbetert en een bacteriedodende werking heeft.

-Vlasextract, dat een verzachtende en verzachtende werking heeft.

-Hyaluronzuur hydrateert de huid intensief en helpt deze het juiste vochtniveau te behouden.

Dit serum hydrateert niet alleen ale voedt ook de huidstructuur, waardoor deze een gezond en stralend uiterlijk behoudt.

HOE TE GEBRUIKEN

Houd er rekening mee dat voordat u het serum gebruikt, uw huid goed moet worden voorbereid. Reinig de huid van gezicht, hals en decolleté grondig, breng de tonic aan en verdeel vervolgens het serum. Wacht een tijdje totdat het absorbeert. Je kunt het serum 1-2 keer per dag gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Glycerine, Lecithine, Zijde Aminozuur, Sorbitol, D- panthenol , Glucose, Trilaureth-4-Fosfaat, Magnesium Pca, Pyridoxine, Carnitine, Ceramide 6, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Gehydrolyseerde Zijde, Coco -Caprylaat/Capraat, natriumhyaluronaat, Pyrus Communis-fruitextract, Rheum Rhaponticum-wortelextract, Cetearylalcohol en Ceteareth 20, Carbomeer, Triethanolamine, Algenextract, Argania Spinosa-olie/Argania Spinosa-pitolie, Butyrospermum Parkii, Aloe extract, Fenoxyethanol, Caprylylglycol , PEG-8, tocoferol, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, citroenzuur, CI 19140, CI 42090, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

104924
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901810001414

Apis Hydro Evolution...

€ 16,70
group_work Toestemming voor cookies