• -€ 6,00
  • topdeal
  • - € 6,00

Bandi Medical Expert Anti Aging anti-rimpelcrème SPF50 50 ml

€ 18,90
€ 24,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 24,90

Anti-rimpel hydraterende crème, beschermend tegen UV-straling, voor de dagelijkse verzorging van de huid van gezicht, hals en decolleté

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

BESCHRIJVING

Anti-rimpel hydraterende crème, beschermend tegen UV-straling, voor de dagelijkse verzorging van de huid van gezicht, hals en decolleté. Het voorkomt voortijdige vorming van rimpels, verlies van stevigheid van de huid en verkleuring door blootstelling aan zonnestraling. Hydrateert, kalmeert, verzacht en versterkt de natuurlijke epidermale barrière. Ook aanbevolen als verzachtende verzorging tijdens het gebruik van exfoliërende cosmetica (met retinol of zuren).

< strong > Indicaties:
Bescherming tegen de vorming en consolidatie van voortijdige en diepe rimpels, verkleuring, ongelijke kleur, verlies van stevigheid. Alle huidtypes, ook de gevoelige en geïrriteerde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke dag. Gelijkmatig aanbrengen op gezicht, hals en decolleté vóór blootstelling aan de zon, vermijd de oogcontouren en slijmvliezen. Om het optimale niveau van bescherming tegen de zon te behouden, is het noodzakelijk om het aanbrengen van de cosmetica te herhalen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coco-Caprylate/Caprate, Shea Butter Ethyl Esters, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methyleen Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylfenol (nano), Glyceryl Stearaat Citraat, Panthenol , Polyglyceryl-3 Stearaat, Natriumacrylaatcopolymeer, Natriumstearoylglutamaat , Hyaluronic Acid , Epigallocatechine Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Propyl Gallate, Allantoïne, Tocoferyl Acetaat, Lecithine, Gehydrogeneerde Lecithine, Propyleenglycol, Cetearyl Alcohol, Xanthaangom, Tetranatriumglutamaat Diacetaat, Tocoferol, Decyl Glucoside, Natriumhydroxide, Parfum/Geur, Fenoxy ethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, dehydroazijnzuur

Onze productformules worden voortdurend verbeterd en bijgewerkt als onderdeel van de toewijding van het merk aan innovatie. Daarom kan de ingrediëntenlijst op onze website soms iets afwijken van de ingrediënten op de verpakking.

105006
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138903254

Bandi Medical Expert Anti...

€ 24,90 € 18,90
group_work Toestemming voor cookies