Bielenda GOLDEN PLACENTA COLLAGEN RECONSTUCTOR voedend en versterkend anti-rimpel gezichtsmasker 8 g

€ 1,20
Inclusief belasting

Bielenda Golden Placenta voedend en versterkend anti-rimpel gezichtsmasker is een cosmetisch middel dat een positief effect heeft op de conditie van een volwassen, gevoelige en droge huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bielenda Golden Placenta voedend en versterkend anti-rimpel gezichtsmasker

Het is een cosmetisch middel dat een positief effect heeft op de conditie van een rijpere, gevoelige en droge huid. Het product heeft een onmiddellijk effect - hydrateert diep, revitaliseert en verlicht. De plantaardige placenta in de samenstelling is op natuurlijke wijze verkregen uit sojabonen. Het wordt heel gemakkelijk door de huid opgenomen en kan doordringen in de diepere lagen. Daar voedt en regenereert het de cellen en herstelt het de elasticiteit van de huid.

De samenstelling van het Golden Placenta anti-rimpel gezichtsmasker is ook verrijkt met collageen, prebiotische en kostbare Abessijnse olie. Elk van deze ingrediënten is ontworpen om de natuurlijke regeneratie- en vernieuwingsprocessen van de opperhuid te ondersteunen en deze te voorzien van de juiste element . Collageen heeft sterke verstevigende en verstevigende eigenschappen, waardoor het effectief rimpels gladstrijkt en het ovaal van het gezicht vormt. Bovendien vertraagt het het verouderingsproces. Abessijnse olie daarentegen is rijk aan omega 9-zuren, waardoor het de algehele uitstraling van de huid verbetert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd de oogcontouren. Laten absorberen. Verwijder na 20 minuten het overtollige met een wattenschijfje.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Crambe Abyssinica Zaadolie, Coco-Caprylaat/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Glycerine, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Polyglyceryl-3 Distearaat, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie , Tocopheryl Acetaat, Glycine Soja (Soja) Phytoplacenta Extract, Inuline, Alfa - Glucan Oligosaccharide, Gehydrolyseerd Collageen, Allantoïne, Palmitoyl Tripeptide-38, Plantaardige Olie, Glycine Soja (Soja) Olie, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Hydroxypropylcyclodextrine, microkristallijne cellulose, cellulosegom, xanthaangom, natriumstearoylglutamaat, glycerylstearaatcitraat, dimethicon, butyleenglycol, caprylylglycol, dinatrium-EDTA, benzylalcohol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), linalool, hexylkaneel, limoneen.

105017
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169048341

Bielenda GOLDEN PLACENTA...

€ 1,20
group_work Toestemming voor cookies