Nacomi Next Level Bye Puffy Eye! liftend Serum 15 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Vermindert donkere kringen onder de ogen en kraaienpootjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Nacomi Next Level Doei Puffy Eye! liftend Serum

Het liftende serum verbetert de conditie van de tere huid rond de ogen en zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling. Het product voorkomt de vorming van schaduwen en wallen onder de ogen, lift hangende oogleden en verstevigt de oogcontour. Het actieve ingrediënt COBIOLIFT verstevigt, verstevigt en verzacht de structuur. Het DERMAXYL™-complex in combinatie met een samenstelling van natuurlijke oliën voedt en regenereert de huid diep en stimuleert de reconstructie van de hydrolipidenbarrière. Met het serum kunt u het effect bereiken van het vullen en strakker maken van de huid rond het oog. De ingesloten combinatie van ingrediënten versterkt de oogcontour en zorgt voor een zichtbaar jongere uitstraling. Dankzij de ingesloten BEAUTIFEYE® voedt en ondersteunt het de tere huid rond de ogen. Het verstevigt de huid, lift het slappe bovenooglid en vermindert donkere kringen onder de ogen en kraaienpootjes. Bovendien elimineert het de symptomen van vermoeidheid en vermindert het zwelling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aan en masseer vervolgens zachtjes in de gereinigde huid rond de ogen en oogleden.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Coco-Caprylaat/Capraat, Butyrospermum Parkii Boter, C12-15 Alkyl Benzoaat, Passiflora Incarnata Zaadolie, Trehalose, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Cetylalcohol, Gehydrolyseerd Gistextract, Rosa Canina Zaadolie, Sclerocarya Birrea Zaadolie, Chenopodium Quinoa-zaadextract, stearinezuur, gemodificeerd aardappelzetmeel, tocoferylacetaat, extract van Albizia Julibrissin-schors, darutoside, lecithine, tribehenine, ceramide NG, palmitoylhexapeptide-12, melkzuur, polyglucuronzuur, citroenzuur, cetylhydroxyethylcellulose, dehydroazijnzuur, natrium Lauroylglutamaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol.

105778
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539714432

Nacomi Next Level Bye Puffy...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies