Etja Naturalny Olej Bio Jojoba Gold 50 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

JOJOBA /Californië Simondaya/

De plantensoort van het monotypische geslacht komt uit de anjerfamilie. Haar leven begon in de Sonorawoestijn in het zuidwesten van Noord-Amerika, dat zich uitstrekt van Arizona tot Mexico. De struik groeit tot een hoogte van 4 meter. Als woestijnplant heeft het geen chemische bemesting of pesticiden nodig. Simondsia-zaden bevatten een vloeibare was die in de literatuur vloeibaar goud van de woestijn wordt genoemd en in cosmetica wordt gebruikt als jojoba-olie. De olie verspreidde de teelt van de plant op de continenten Zuid-Amerika, Afrika en Zuid-Azië.

NATUURLIJKE JOJOBA-OLIE GOLD BIO /Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie/

Beschreven als een natuurlijke vloeibare was, zeer duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen. Koudgeperste jojoba-goudolie is een van de kostbaarste grondstoffen in cosmetica. Het bevat onverzadigde vetzuren, natuurlijke vitamine E en F, fytosterolen en squaleen, dat aanwezig is in de natuurlijke vetlaag van de huid en deze beschermt tegen waterverlies. Jojoba heeft nutritionele eigenschappen, verzacht, hydrateert en oliën. Vooral aanbevolen in de aanwezigheid van hoofdhuidaandoeningen, bij de behandeling van droog eczeem, effectief bij de behandeling van roos en haaruitval. Het verbetert de conditie van de hoofdhuid, omdat het talg oplost en de zuurgraad van de huid vermindert. Het reinigt de haarzakjes, wat de afscheiding van talg vertraagt, de haargroei stimuleert en het extra gehalte aan jodium voedt en beschermt de huid tegen bacteriën. Perfect voor de verzorging van acne en een tere huid, voor mensen met allergische neigingen. Ik verzorg de tere huid rond de ogen, lippen en handen.Vanaf het eerste gebruik wordt de huid glad en aangenaam om aan te raken. Kan gebruikt worden voor alle huidtypes.

strong Jojoba goudolie aangeboden door ETJA is 100% natuurlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

  • in schone staat voor de verzorging van gezicht, handen en het hele lichaam, inclusief nagels

  • voedzame massage op zich

  • behandelingen uitgevoerd in gespecialiseerde massageruimtes

  • bad - het toevoegen van een paar druppels aan een badkuip met warm water zal de huid voeden en glad maken

  • haar en hoofdhuid - perfect voor de verzorging van de hoofdhuid met psoriasisproblemen, bestrijdt roos, voedt en hydrateert intensief droog, broos haar (Aanbrengen in kleine hoeveelheden 15 tot 30 minuten voor het wassen van het hoofd).

  • het is perfect als aanvulling op zelfgemaakte crèmes.

  • gebruikt als basis in haar- en huidverzorgingscosmetica.

  • onderdeel van zonnebrandmiddelen, make-up verwijderaars en aftershaves

OPSLAG

Sluit de fles altijd na gebruik en bewaar deze op een koele plaats

OORSPRONG

Mexico

01568
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5908310446585

Etja Naturalny Olej Bio...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies