Ava Hydro Laser Moisturizing micellaire gel 200 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Milde micellaire gel voor het dagelijks verwijderen van gezichtsmake-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ava Hydro Laser Moisturizing micellaire gel 200 ml

Milde micellaire gel voor het dagelijks verwijderen van make-up van gezicht, ogen en hals. Het verwijdert nauwkeurig make-up en onzuiverheden van de huid zonder de hydrolipidenlaag aan te tasten. Het is de eerste stap in het hydrateren van de huid. Kleine micellendeeltjes binden bij contact met de huid onzuiverheden en overtollig talg en verwijderen ze volledig van het oppervlak zonder wrijving. Bevat Panthenol en zoethoutextract, die ontstekingsremmende eigenschappen hebben en irritaties verzachten. HYDRANOV™ epidermale hyaluronzuuractivator zorgt voor een betere hydratatie van de diepere lagen van de opperhuid, voorkomt een trekkerig en droog gevoel, verbetert de elasticiteit van de huid en creëert een delicate beschermende laag op het oppervlak.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een wattenschijfje, plaats het op het gesloten ooglid en laat het een paar seconden intrekken. Verwijder vervolgens de make-up door het wattenschijfje van de buitenste naar de binnenste ooghoek te bewegen. Spoel met water. Verdeel de gel over het oppervlak van het gezicht door zachtjes te masseren met cirkelvormige bewegingen. Spoel met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Poloxamer 188, Glycerine, Propyleenglycol, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra-wortelextract, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, t-Butylalcohol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Sea Salt , Natriumcarrageen, Citroenzuur, Dinatrium-EDTA, Fenoxyethanol, BHT, Parfum De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

107097
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906323004471

Ava Hydro Laser...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies