Ava Botanical HiTech Reinigingsmelk 200 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Delicate milk verwijdert effectief make-up en reinigt de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ava Botanical HiTech Reinigingsmelk 200 ml

Delicate melk verwijdert effectief make-up, reinigt de huid en herstelt de hydrolipidenbalans. Het gebruik van nieuwe oplossingen in het recept en de technologie - meervoudige emulsie en micronisatie van actieve ingrediënten intensiveert hun effectiviteit en verbetert de penetratie in de diepere huidlagen. Het zorgt voor een onmiddellijk gevoel van ontspanning en comfort. Melk maakt de huid schoon, elastisch en klaar voor verdere verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid melk aan op een wattenschijfje en verdeel het met ronddraaiende bewegingen over de huid van gezicht, hals en decolleté. Verwijder overtollige cosmetica met een wattenschijfje of water.

SAMENSTELLING

Aqua , Persea Gratissima-olie, Glycerine, Polyglyceryl-4-lauraat, Cetearylalcohol, Stearinezuur, Polyglyceryl-2-stearaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Polyglyceryl-6-lauraat, Octyldodecyl-oleaat, Olus-olie, Macadamia Ternifolia-zaadolie, Glycerylstearaat, Stizolophus Balsamita Bloemextract, Larix Gmelinii- Wood , oliezuur, stearylalcohol, octyldodecylstearoylstearaat, xanthaangom, Zea Mays-zetmeel, tocoferol, palmitinezuur, octyldodecanol, cocamidopropylbetaïne, glycine-sojaolie, beta-sitosterol, squaleen, polyhydroxystearinezuur, fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumchloride, Natriumhydroxide, Parfum

107114
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906323007083

Ava Botanical HiTech...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies