Ava Stymulator Odnowy Skóry Intensief regeneratie-effect 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Het verouderingsproces van de huid vertragen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ava Stymulator Odnowy Skóry Intensief regeneratie-effect 50 ml

Het vertragen van het verouderingsproces van de huid is het resultaat van intensieve regeneratie. Belangrijkste actieve ingrediënten: Bio-collageen ingesloten in liposomen, heeft een verjongend effect, herstelt de frisheid, zachtheid en elasticiteit van de huid en Shea Butter hydrateert het goed. De huid krijgt weer een gezonde, stralende uitstraling. Crème speciaal voor de rijpere huid met zichtbare tekenen van veroudering, met verminderde stevigheid en elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op de grondig gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in. De perfecte basis voor make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus Zaadolie, Glyceryl Stearaat, Glycerine, Glycine Soja Olie, Isopropyl Myristaat, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Boter, Ceteareth-20, Dimethicon, Tocopheryl Acetaat, Collageen, Lecithine, Sorbitol, Panthenol , Glucose, Ceteareth-12, Cetyl Palmitaat, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Triethanolamine, Xanthaangom, Natrium PCA, Dinatrium EDTA, Trilaureth-4 Fosfaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum

107161
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906323007540

Ava Stymulator Odnowy Skóry...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies