• -€ 4,00
  • topdeal
  • - € 4,00

Bielenda Professional SupremeLab Precious Age regenererende crème met colloïdaal goud 50 ml

€ 7,80
€ 11,80
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 11,60

Voor alle huidtypes die vernieuwing nodig hebben

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11

Bielenda Professional SupremeLab Precious Age regenererende crème met colloïdaal goud

Regenererende crème met colloïdaal goud is voor alle huidtypes die vernieuwing nodig hebben - in het bijzonder voor de rijpere huid, die naast het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit ook een sterk voedende en revitaliserende werking nodig heeft. Dankzij het gebruik van een unieke combinatie van actieve ingrediënten beantwoordt ons product aan deze behoeften, ondersteunt het de strijd tegen tekenen van veroudering, stimuleert het de regeneratie van de huid en hydrateert en kalmeert het de huid. Versnelt de regeneratie van de opperhuid dankzij de unieke combinatie van goud, aminopeptiden en plantaardige oliën, hydrateert, verzacht jeuk en branderigheid, beschermt de huid tegen bacteriën

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in. Gebruik aan het einde van een cosmetische ingreep.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cyclopentasiloxaan, dimethicon, glycerine, isononylisononanoaat, dimethicon kruispolymeer, ethylhexylmethoxycinnamaat, PEG/PPG-18/18 dimethicon, natriumchloride, Aleurites Moluccanus (Kukui notenolie) zaadolie, Macadamia Integrifolia zaadolie, niacinamide, arginine PCA, Magnesium , Boswellia Serrata Gum, Gold (Nano), Natriumhyaluronaat, Panthenol , Allantoïne, Dipropyleenglycol, Polysilicone-11, Ethylhexyl HydroxSteraate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyethan Ol, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Salicylate Benzyl, Hexyl Cinnamal , citronellol, geraniol, limoneen, linalool, BHT.

107398
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169046194

Bielenda Professional...

€ 11,80 € 7,80
group_work Toestemming voor cookies