• -€ 4,00
  • topdeal
  • - € 4,00

Bielenda Professional SupremeLab Barrier Renew Ceramide heropbouwend en regenererend Serum 30 ml

€ 11,80
€ 15,80
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 11,60

Verbetert de algehele conditie en het uiterlijk van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
42

Bielenda Professional SupremeLab Barrier Renew Ceramide heropbouwend en regenererend Serum

Barrier Renew is een voedingslijn, sterk regenererend en hydraterend, die de reconstructie van een gezonde huidbarrière ondersteunt. Het is bedoeld voor de droge, vochtarme, delicate, dunne en droge huid. Het is ook geschikt voor de gecombineerde en extra vochtarme huid. Het ceramide-serum bevat een complex van stoffen die de reconstructie van de hydrolipidenbarrière ondersteunen - drie soorten ceramiden, Fitosphingosine, Cholesterol, Vitamine F, Squalane, Jojoba-olie. Het regenereert fundamenteel, voedt en hydrateert diep en helpt de tekenen van veroudering te bestrijden. Het verbetert de algehele conditie en het uiterlijk van de huid en heeft een aangename emulsieconsistentie. Het is ook geschikt als oogcosmetica.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer in een gereinigd gezicht en breng vervolgens de crème aan. Je kunt het ook rond de ogen gebruiken. Gebruik in de ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, capryl/caprinezuur triglyceride, trehalose, glycerine, cetearylolivaat, simmondsia chinensis (jojoba) zaadolie, butyrospermum parkii (shea) boter, cholesterol, fytosfingosine, ceramide NP, ceramide AP, ceramide EOP, linolzuur, Linoleenzuur, Panthenol , Plantaardige Olie, Glycine Soja (Soja) Olie, Beta-Caroteen, Squaleen, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Ascorbylpalmitaat, Sorbitan Olivate, Natrium Stearoyl Glutamaat, Natrium Lauroyl Lactylaat, Xanthaangom, Carbomeer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymeer, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol.

107479
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049096

Bielenda Professional...

€ 15,80 € 11,80
group_work Toestemming voor cookies