• -15%
  • 15%

Bielenda Diamentowe Lipidy Diamond-lipid anti-rimpelmasker 8 g

€ 1,36
€ 1,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 1,44

Masker tegen rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Bielenda Diamentowe Lipidy diamant-lipide anti-rimpelmasker

Het anti-rimpelmasker, rijk aan waardevolle lipiden voor de huid, verbetert snel en effectief de kwaliteit van de tere, gevoelige, rijpere huid die speciale zorg nodig heeft. De fluweelzachte, romige formule combineert waardevolle, huidvriendelijke lipiden die de reconstructie van de juiste hydro van de opperhuid ondersteunen, evenals revitalisering en gladmaken van de huid; met squalane, dat zorgt voor optimale hydratatie, en diamantstof, dat werkt als een verhelderende facelift - het verbetert het uiterlijk en geeft de huid een stralende en jeugdige gloed. VITAMINEN B, C, E revitaliseren, versterken en maken de opperhuid glad, verbeteren de elasticiteit, verhelderen de teint. HYALURONZUUR zorgt voor een optimale hydratatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd de oogcontouren. Laten absorberen. Verwijder na 20 minuten het overtollige met een wattenschijfje.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, Oryza Sativa (rijst)zemelenolie, Persea Gratissima ( Avocado )-olie, cetearylalcohol, glycerylstearaat, squalaan, isononylisononanoaat, kaliumcetylfosfaat, linolzuur, linoleenzuur, Avena Sativa-kernelolie, Salvia Hispanica Zaadolie, niacinamide, Calcium , natriumascorbylfosfaat, pyridoxinehydrochloride, tocoferylacetaat, Hyaluronic Acid , gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, tocoferol, beta-sitosterol, squaleen, ascorbylpalmitaat, glycine-sojaolie (sojaolie), plantaardige olie, Diamond , natriumste aroylglutamaat, maltodextrine, natriumzetmeeloctenylsuccinaat, siliciumdioxide, natriumpolyacrylaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, mica, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, benzylalcohol, parfum (geur), citronellol, linalool, benzylsalicylaat, CI 77891.

107573
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049737

Bielenda Diamentowe Lipidy...

€ 1,60 € 1,36
group_work Toestemming voor cookies