Lynia Booster voor het gezicht met niacinamide 5 % 30 ml

€ 18,40
Inclusief belasting

Een innovatieve formule met een hoge concentratie vitamine B3

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Lynia Booster voor het gezicht met niacinamide 5 %

Booster met niacinamide 5% is een innovatieve formule met een hoge concentratie vitamine B3, bedoeld voor de verzorging van de vette, acne en droge huid, die vatbaar is voor verkleuring. Actieve stoffen beïnvloeden de vermindering van afgescheiden talg en het aantal onvolkomenheden, waardoor het helderder en verfrist wordt. Niacinamide reguleert de talgsynthese in de talgklieren en de vorming van mee-eters, heeft een regenererende en versterkende werking. Sinaasappel heeft een verstevigende en reinigende werking. Tamanu- en jojoba-olie verminderen het aantal mee-eters en oneffenheden. Diepzeewater is een schat aan mineralen en micro-elementen die de huid versterken, reinigen en voeden. Vitaminen B5 en E verbeteren de hydratatie en regeneratie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de booster aan op een gereinigde en getonifieerde huid. Je kunt het product zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Niacinamide, Caprylic/ Capric Triglyceride, Shea Butter Ethyl Esters, Propanediol, Polyglyceryl-6 Stearate, Glycerine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Maris Aqua, Tocopheryl Acetate, Panthenol , Glycerylstearaatcitraat, Citrus Grandis-schilolie, Cetearylalcohol, Polyglyceryl-6-behenaat, Xanthaangom, Acacia Senegal-kauwgom, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, citroenzuur, natriumfytaat, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, pantolacton, citral, limoneen, linalool.

107636

Specifieke referenties

ean13
5900718901772

Lynia Booster voor het...

€ 18,40
group_work Toestemming voor cookies