Delia Vitamine C Verhelderend Serum voor gezicht, hals en decolleté 30 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Een uitstekende behandeling die de kleur optisch egaliseert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Delia Vitamine C Verhelderend Serum voor gezicht, hals en decolleté

Serum is een geconcentreerd preparaat, gekenmerkt door een hogere concentratie actieve ingrediënten dan een gewone crème. Serum met vitamine C is een uitstekende behandeling die de huidskleur optisch egaliseert en de zichtbaarheid van kleine huidverkleuringen vermindert. Het wordt aanbevolen voor alle huidtypes 25+, vooral huid met ongelijkmatige kleur en verkleuringen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels van het serum aan op de gereinigde huid van gezicht en decolleté. Masseer zachtjes. Gebruik twee keer per week of vaker als dat nodig is. Bij voorkeur voor het slapen gaan. Door het serum de hele nacht op de huid te laten zitten, verhoogt u de effectiviteit ervan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), octyldodecanol, glycerine, propylheptylcaprylaat, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloydimethyltauraatcopolymeer, sorbitol, lecithine, natriumascorbylfosfaat, hydroxypropylcyclodextrine, palmitoyltripeptide-38, glycine-sojaolie (sojaboon), Panthenol , tocoferylacetaat, isohexadecaan , Polysorbaat 60, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Xanthaangom, Caprylyl Glycol, Dinatrium EDTA, Glyceryl Caprylaat, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Citroenzuur, Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Linalool.

107797
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906750801636

Delia Vitamine C...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies