Mohani Aqua Botanica Hydrolaat voor de gevoelige huid Toverhazelaar 100 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

Verzacht irritaties en kalmeert de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Mohani Aqua Botanica Hydrolaat voor de gevoelige huid Toverhazelaar

Toverhazelaar hydrolaat werd gemaakt van de bladeren van de toverhazelaar. Het heeft een licht ontstekingsremmend effect, waardoor het irritaties kalmeert en de huid kalmeert. Het heeft een verfrissend en verstevigend effect. Aanbevolen voor een problematische huid met overproductie van talg of acne. Het is ook geschikt voor de verzorging van een vette hoofdhuid en haar. Hydrolaat normaliserend kompres voor de huid, heeft een licht ontstekingsremmend effect, kalmeert de huid, kalmeert irritaties, heeft een verfrissend en verstevigend effect, vernauwt de poriën en reguleert de afscheiding van talg, waardoor het de vorming van imperfecties voorkomt. Hydrolaat is geweldig als massagerub voor de vette hoofdhuid, die bovendien de haarzakjes zal stimuleren, het zal perfect zijn als basis voor het oliën van het haar. Spray het op je haar vanaf de hoogte van je oren tot de rest van hun lengte voordat je de olie aanbrengt.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Gebruik als tonic - spuit het op een wattenschijfje en veeg voorzichtig de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté af.

2. Als verfrissende traktatie voor het gezicht - sluit je ogen en spray zachtjes een aromatische nevel over je gezicht. Je kunt de hydrosol in de koelkast bewaren voor extra verkoeling van de huid.

3. Als ingrediënt van een zelfgemaakt gezichtsmasker - meng het hydrolaat met klei en breng aan op een gereinigde huid. Spoel na 10-15 minuten. Laat het masker niet volledig op het gezicht drogen - breng tijdens de verzorgende behandeling hydrolaat aan op het masker.

4. Voor haar- en hoofdhuidverzorging: Spray op gereinigd haar en hoofdhuid en masseer zachtjes haar en hoofdhuid gedurende een paar minuten. Dit zal de bollen stimuleren, wat een positief effect zal hebben op de haargroei. Niet doorspoelen.

SAMENSTELLING

Hamamelis Virginiana- Water , fenoxyethanol.

107820

Specifieke referenties

ean13
5902802720818

Mohani Aqua Botanica...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies