• -€ 4,00
  • topdeal
  • - € 4,00

Bielenda Professional SupremeLab Cell-Tech Age Cream met plantenstamcellen 50 ml

€ 7,80
€ 11,80
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 11,60

Gezichtscrème met stamcellen - Revitalisatie en voeding

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
21

Bielenda Professional SupremeLab Cell-Tech Age Cream met plantaardige stamcellen 50 ml

Gezichtscrème met stamcellen heeft een fundamentele invloed op de gezondheid en het uiterlijk van uw huid. Het heeft een revitaliserende werking, verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid en verbetert de spanning. Het is ook een effectieve antirimpeloplossing. Bovendien hydrateert, voedt en ondersteunt het de regeneratieprocessen van de huid. Deze crème bevat een complex van actieve ingrediënten, speciaal geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van de rijpere huid met rimpels, die stevigheid, elasticiteit en vitaliteit verliest. De belangrijkste ingrediënten zijn plantaardige stamcellen en arganolie.

Hier zijn de voordelen van het gebruik van deze crème:

- Fundamentele huidrevitalisatie

-Effectieve hydratatie van de huid

- Verbetering van het regeneratieve potentieel van de huid

-Verhoging van de stevigheid en dichtheid van de huid

-Verbeter de huidspanning

-Vermindering van de zichtbaarheid van rimpels

-Vitalisatie en bescherming van waardevolle dermiscellen

Dankzij deze crème ziet uw huid er gezond, steviger en elastischer uit en worden rimpels minder zichtbaar. Dit is een perfecte oplossing voor de rijpere huid waarvan de regeneratie- en voedingsbehoeften prioriteit hebben.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, ethylhexylstearaat, theobroma cacao (cacao) zaadboter, capryl / caprinezuurtriglyceride, glycerylstearaat, squalaan, Crambe Abyssinica zaadolie, kaliumcetylfosfaat, argania spinosa pitolie, Olea Europaea ( Olive ) schilolie, Cetearylalcohol, Argania Spinosa Eeltcultuurextract, Palmitoyl Tripeptide- 5 , Natriumhyaluronaat, Ubiquinon, Lecithine, Carnitine, Biotine, Tocoferol, Opuntia Ficus-Indica Zaadolie, Olea Europaea (Olijf) Fruitolie, Plantaardige Olie, Glycine Soja (Soja) Olie, ascorbylpalmitaat, bèta-sitosterol, squaleen, isomalt, natriumstearoylglutamaat, dimethicon, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, citroenzuur, natriumcitraat, dinatrium-EDTA, trinatrium-EDTA, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, parfum (geur), hydroxy citronellal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylaat, Linalool, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

107399
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169046200

Bielenda Professional...

€ 11,80 € 7,80
group_work Toestemming voor cookies