Balea roos Make-up verwijderingsmelk 200 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Verzorgende make-up verwijderingsmelk

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Balea roos Make-up verwijderingsmelk 200 ml

De verzorgende make-up verwijderingsmelk is een formule zonder microplastics en wateroplosbare, puur synthetische polymeren. Het reinigt de huid op milde wijze, verwijdert make-up en voedt deze tegelijkertijd met 100% natuurlijk rozenextract en arganolie. Het product is geschikt voor mensen die contactlenzen dragen. Met 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong is de make-up verwijderingsmelk perfect voor de dagelijkse reiniging van het gezicht en de ogen, waardoor de huid fluweelzacht aanvoelt. De formule met provitamine B5 zorgt voor maximale hydratatie, vermindert rimpels en geeft de huid een egaal uiterlijk, vooral voor de rijpere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik 's ochtends en 's avonds op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Afwassen met schoon water of een vochtig wattenschijfje.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine, c12-15 alkylbenzoaat, glycerylstearaatcitraat, cetearylalcohol, xanthaangom, rosa centifolia-bloemextract, panthenol , argania spinosa-pitolie, fenoxyethanol, caprylylglycol, parfum, citroenzuur, geraniol, linalool , citronellol, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115701
a lot

Specifieke referenties

ean13
4066447101447

Balea roos Make-up...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies