Sattva Ayurveda Bio Retinol Serum Ashwagandha 30 ml

€ 17,80
Inclusief belasting

Serum is een combinatie van eeuwenoude Ayurvedische geheimen met moderne verzorgingsnormen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Sattva Ayurveda Bio Retinol Serum Ashwagandha 30 ml

Serum met Bio-Retinol en Ashwagandha is een combinatie van eeuwenoude Ayurvedische geheimen met moderne verzorgingsnormen. Dit product bevat een harmonie van natuurlijke ingrediënten die uw huid het hoogste niveau van luxe zullen laten voelen.

Bio-Retinol - De kracht van de natuur in de zorg

Ervaar de voordelen van plantaardig retinol, afkomstig van Bidens Pilosa. Het verzacht rimpels en geeft de huid een jeugdige glans. Bio-Retinol is een natuurlijke manier om de huid te revitaliseren.

Ashwagandha - Jeugdelixer

Ashwagandha, een waardevol ingrediënt dat bekend staat om zijn anti-verouderingseigenschappen, elimineert verkleuringen en geeft de huid een zijdezacht uiterlijk. Het is een mysterieuze substantie waarvan de kracht de huid stralend en vol leven maakt.

Holistische goederen van de natuur

Het serum is een harmonieuze mix van voedende ingrediënten zoals olijfolie, murumuruboter en katoenzaadolie. De huid wordt ondergedompeld in een rijkdom aan natuurlijke stoffen, waardoor deze intensief wordt verzorgd.

Snel en licht

De lichte formule zorgt ervoor dat het serum snel intrekt, waardoor de huid zijdezacht wordt. Gebruik ze 's ochtends en 's avonds om te genieten van een fluweelzachte huid, vol glans en elasticiteit.

Effecten die voor zich spreken

Het gebruik van het serum met Bio-Retinol en Ashwagandha levert zichtbare resultaten op. De huid krijgt haar jeugdige textuur terug, krijgt een egale kleur en wordt elastischer. Het is niet alleen zorg, het is een reis naar het land van schoonheid en harmonie.

Ontdek de magie van Ayurveda in een moderne versie - bestel het serum vandaag nog en geef je huid een unieke verzorgingservaring.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng na het reinigen van uw gezicht een paar druppels aan op uw vingertoppen. Masseer zachtjes op het gezicht en concentreer u op gebieden met tekenen van veroudering of ongelijkmatige pigmentatie. Voor het beste resultaat tweemaal daags gebruiken en altijd een vochtinbrengende crème aanbrengen na gebruik van het serum.

SAMENSTELLING

Aqua , Olea Europa ( Olive ) Fruitolie, Dimethyl Isosorbide, Bidens Pilosa Extract, Withania Somnifera (Ashwagandha) Wortelextract, Sachharide Isomeraat, Panthenol , Astrocaryum Murumuru Zaadboter, Gossypium Herbaceum (Katoen) Zaadolie, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadolie , Natriumgluconaat, Polysorbaat 20, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115726
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903794188730

Sattva Ayurveda Bio Retinol...

€ 17,80
group_work Toestemming voor cookies