BasicLab Esteticus normaliserend Serum tegen mee-eters 5 % Azeloglycine, 1% BHA 30ml

€ 33,60
Inclusief belasting

Serum vermindert niet alleen bestaande onvolkomenheden, ale voorkomt ook effectief de vorming van nieuwe

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

BasicLab Esteticus normaliserend Serum tegen mee-eters 5 % Azeloglycine, 1% BHA 30 ml

Het normaliserende anti-comedon-serum is gemaakt voor de uitgebreide verzorging van de vette, gecombineerde en voor acne gevoelige huid, vooral met de neiging om mee-eters te ontwikkelen, zowel open als gesloten. De formule op basis van 1% BHA (salicylzuur) verwijdert effectief verstoppingen en reinigt de openingen van de talgklieren, d.w.z. poriën, waardoor ze zichtbaar kleiner worden. . Dankzij de innovatieve technologie van geleidelijke afgifte van salicylzuur wordt het risico op irritatie geminimaliseerd, waardoor het product dagelijks kan worden gebruikt.

INGREDIËNTEN:

-5% azeloglycine, dat de eigenschappen van azelaïnezuur en glycine combineert, reguleert effectief de talgafscheiding en neutraliseert vrije radicalen. Bovendien hydrateert het, vermindert het de ruwheid van de opperhuid en verlicht het verkleuringen veroorzaakt door micro-ontstekingen. Azeloglycine is, zelfs in hoge concentraties, een goed verdragen ingrediënt, waardoor het een uitstekend exfoliërend ingrediënt is voor dagelijks gebruik.

-1% BHA (salicylzuur) met geleidelijke afgiftetechnologie dringt diep door in de "poriën" en reinigt deze van binnenuit. Het reguleert de talgafscheiding en verwijdert op zachte wijze dode cellen, waardoor de vernieuwing van de opperhuid wordt versneld. Door de moleculaire combinatie van salicylzuur met acaciapolysachariden komt BHA langzaam vrij na het aanbrengen van het serum op de huid, wat een hoge effectiviteit garandeert met een minimaal risico op irritatie.

-Adenosine verzacht de roodheid van acne, ondersteunt de regeneratie van de epidermis en vermindert, dankzij het vermogen om de melaninesynthese te remmen, verkleuringen.

-Sarcosine vermindert de zichtbaarheid van "poriën" en normaliseert de talgafscheiding, vooral veroorzaakt door androgenen (DHT). Bovendien heeft het een positief effect op de diversiteit van het microbioom, wat cruciaal is voor de gezondheid van de huid.

-Xylitol hydrateert de huid effectief, heeft sterke regeneratieve eigenschappen en voorkomt irritatie. Het ondersteunt het microbioom van de huid en versterkt de beschermende functies, waardoor de opperhuid zichtbaar gladder, zachter en steviger wordt, waardoor het gezicht een stralende, gezonde uitstraling krijgt.

-Ectoïne ondersteunt de hydrolipidenbarrière van de epidermis, verhoogt de hydratatie van de huid, voorkomt uitdroging en geeft een gezonde glans.

-Natriumhyaluronaat maakt de huid dankzij de uitgebreide hydraterende eigenschappen elastisch en stevig.

-Het prebioticum ondersteunt de balans van het microbioom, verbetert de conditie van de voor acne gevoelige huid en vermindert de neiging om nieuwe onvolkomenheden te ontwikkelen.

RESULTATEN:

- Ontstopte en gereinigde talgklieropeningen (poriën).

-Minder neiging om onvolkomenheden te ontwikkelen.

-Versnelde regeneratie, merkbare gladheid en zachtheid van de opperhuid.

- Genormaliseerde talgafscheiding en de zichtbaarheid van "poriën" aanzienlijk verminderd.

GESCHIKT VOOR DE HUID:

-Met acne bij adolescenten of volwassenen.

-Normaal, vettig of een combinatie.

-Bij open/gesloten mee-eters.

-Met vergrote poriën.

HOE TE GEBRUIKEN

Gelijkmatig aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik één keer per dag, 's morgens of' s avonds. Niet gebruiken op beschadigde of geïrriteerde huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Kalium Azeloyl Diglycinaat, Butyleenglycol, Pentyleenglycol, Ectoïne, Xylitol, Glycerine, Salicylzuur, Acacia Senegal Gom, Sarcosine, 10-Hydroxydecaanzuur, Sebacinezuur, Natriumhyaluronaat, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetaat, Adenosine, Inuline, Fructose , Glucose, 1,10-decaandiol, Isomalt, Cellulosegom, Xanthaangom, Cellulose, Melkzuur, Hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115765
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639171146

BasicLab Esteticus...

€ 33,60
group_work Toestemming voor cookies