Ziaja Vitamine C.B3 hydraterende Ontwakingscrème 50 ml

€ 4,53
Inclusief belasting

Hydraterende ontwakingscrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

Ziaja Vitamine C.B3 hydraterende Ontwakingscrème 50 ml

Ziaja Vitamin C.B3 Moisturizing Awakening Cream is een veganistisch product waarbij maar liefst 92% van de ingrediënten uit natuurlijke bronnen komt. Het is een crème met een lichte consistentie en een satijnen finish, perfect zowel onder make-up i do gebruik alleen. Bevat natuurlijk vochtinbrengende vitamines C.B3 (niacinamide), waardoor een uitgebreide multivitamineverzorging ontstaat.

Belangrijkste eigenschappen en effecten van de crème:

-Revitalisering, verzachting en hydratatie van de opperhuid: de crème voorziet de huid van vitamines die de huid revitaliseren, gladmaken en effectief hydrateren, waardoor deze frisheid krijgt.

-Eenmaking van de kleur: Dankzij het vitamine C-gehalte helpt de crème de huidtint te egaliseren, oneffenheden te verminderen en deze een gezonde glans te geven.

-Toevoegen van jeugdige frisheid: de crème zorgt ervoor dat de huid er frisser uitziet en de lichte formule geeft de huid een gevoel van jeugdige lichtheid.

-Perfect onder make-up: De lichte consistentie maakt de crème perfect als make-upbasis en past perfect bij de foundation.

Ziaja Vitamin C.B3 Moisturizing Awakening Cream is een product dat de huid niet alleen voedt, ale ook energie geeft, waardoor u elke dag begint met een verfriste en gehydrateerde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep zachtjes een kleine hoeveelheid crème in de gezichtshuid en laat staan tot het is opgenomen. Kan meerdere keren per dag worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), octyldodecanol, coco-caprylaat/capraat, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, cetylalcohol, dimethicon, propyleenglycol, butyrospermum parkii (shea) boter, gehydrolyseerd rijsteiwit, niacinamide, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocoferyl Acetaat, Pyridoxine HCl, Maltodextrine, Natriumzetmeeloctenylsuccinaat, Siliciumdioxide, Camellia Japonica-zaadolie, Carbomeer, Dinatrium-EDTA, Fenoxyethanol, Hydroxyacetofenon, Parfum (geur), Linalool, Geraniol, Limoneen, Natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115768

Specifieke referenties

ean13
5901887054863

Ziaja Vitamine C.B3...

€ 4,53
group_work Toestemming voor cookies