Bielenda Skin Clinic Professional Peptide Stimulerend en Verjongend Serum 30 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

De effecten van het gebruik serum zijn hydraterend, gladheid en een gevoel van lichte spanning van de huid na het eerste gebruik

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13
Niet op voorraad

Bielenda Skin Clinic Professional Peptide Stimulerend en Verjongend Serum 30 ml

Skin Clinic Professional Serum van Bielenda is een geavanceerd huidverzorgingsproduct met krachtige ingrediënten zoals signaalpeptiden, vitamine B12 en trehalose. Dit serum is bedoeld voor gebruik zowel 's ochtends als 's avonds en heeft als voornaamste doel lijntjes en fijne rimpels zichtbaar te verminderen.

De drie synergetische ingrediënten zijn:

-Signaalpeptiden in een concentratie van 1000 ppm, die dankzij hun zeer kleine formaat de epidermale barrière kunnen overwinnen. Ze stimuleren en stimuleren de huid om te regenereren, door de synthese van collageen en elastine verminderen ze de zichtbaarheid van rimpels en verbeteren ze de huiddichtheid.

-Vitamine B12, bekend als de "roze vitamine", verzacht irritaties, versnelt de regeneratie, versterkt de bescherming tegen externe factoren en laat de huid er stralender uitzien.

-Hyaluronzuur met trehalose heeft een hygroscopisch effect - het houdt vocht vast in de huid en elimineert het gevoel van droogheid en trekkerigheid. Het heeft ook verzachtende en barrière-eigenschappen en verhoogt het huidcomfort.

De effecten van het gebruik van het serum zijn hydraterend, gladheid en een gevoel van lichte spanning van de huid na het eerste gebruik. Na een maand regelmatig gebruik wordt een vermindering en verzachting van de eerste rimpels waargenomen, een zichtbare verbetering van de structuur en elasticiteit van de huid, evenals de revitalisering, regeneratie en een gezond uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond. Masseer het serum in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen, en laat het intrekken. Breng vervolgens na ongeveer 2 minuten de crème op uw gezicht aan. Voor het beste resultaat combineer je het aanbrengen van het serum met een korte gezichtsmassage.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, propaandiol, trehalose, glycerylglucoside, palmitoyltripeptide 5 , natriumhyaluronaat, cyanocobalamine, hydroxypropylcyclodextrine, N-prolylpalmitoyltripeptide-56-acetaat, palmitoyltripeptide-38, polysorbaat 20, succinoglycan, dinatrium-EDTA, pentyleen Glycol, caprylylglycol, fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115942

Specifieke referenties

ean13
5902169053093

Bielenda Skin Clinic...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies