Nacomi Zero porie&Blemishes Gezichtscrème met salicylzuur Marshmallow 40 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Exfolieert effectief dode huidcellen, reinigt de poriën, vermindert acne-laesies en reguleert de talgafscheiding

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Nacomi Zero porie&Blemishes Gezichtscrème met salicylzuur Marshmallow 40 ml

De crème die u voorstelt is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van huidonvolkomenheden. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun voordelen:

-Salicylzuur: exfolieert effectief dode huidcellen, reinigt de poriën, vermindert acne-laesies en reguleert de talgafscheiding. Het werkt diepgaand en helpt ongelijkheid en onvolkomenheden te bestrijden.

-Niacinamide: Versnelt het genezingsproces, vermindert irritatie en roodheid. Bovendien egaliseert het de huidtint en voorkomt het vlekken. In combinatie met salicylzuur biedt het krachtige ondersteuning bij de bestrijding van acne.

-Marshmallow-extract: heeft een verzachtende en hydraterende werking en werkt als een verzachtend verband voor de geïrriteerde huid. Het regenereert het en versnelt het genezingsproces.

-Zoete amandelolie: voorziet de huid van waardevolle voedingsstoffen, hydrateert diep en heeft een niet-verstoppend effect. Biedt bescherming tegen externe factoren.

-Glycerine, trehalose, panthenol en betaïne: zorgen voor extra hydratatie en verzachting van de huid, waardoor het vochtgehalte op een optimaal niveau blijft.

-Fucogel®: Polysacharide met een hoog moleculair gewicht creëert een beschermende film op de huid, die onmiddellijk kalmeert en hydrateert. Helpt bij het verkrijgen van een zijdezachte en zachte huid.

-Biomimetisch BB -peptide -BIONT™: Voorkomt de vorming van huiduitslag en herstelt de balans van het microbioom, waardoor een gladde huid wordt bereikt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Polyglyceryl-3-distearaat, Niacinamide, Propaandiol, Betaïne, Cetearylalcohol, Panthenol, Trehalose, Sorbitol, Althaea Officinalis-wortelextract, Salicylzuur, Hyaluronic Acid , Gehydrolyseerd hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, inuline, fructose, glucose, maltodextrine, dextrine, polydextrose, amylopectine, cellulose, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, tocoferylacetaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, xanthaangom, cellulosegom, biosacharide gom-1, Raspberry ze, Ethylhexylglycerine, glycerylstearaatcitraat, citroenzuur, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, kaliumsorbaat, benzylglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115977
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901878689982

Nacomi Zero porie&Blemishes...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies