Nacomi Rich&Comfy Regeneration Gezichtscrème Avocado en Ceramiden 40 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Crème met ceramiden en avocado-olie is een veelzijdige oplossing voor de huid met problemen zoals droogheid, gebrek aan voeding, irritatie of dof uiterlijk.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Laatste items in voorraad

Nacomi Rich&Comfy Regeneration Gezichtscrème Avocado en Ceramiden 40 ml

Crème met ceramiden en avocado-olie is een veelzijdige oplossing voor de huid met problemen zoals droogheid, gebrek aan voeding, irritatie of een dof uiterlijk. Avocado-olie, rijk aan vitamines, onverzadigde vetzuren en aminozuren, hydrateert intensief, regenereert, verzacht en verbetert de elasticiteit van de huid. Het heeft een antioxiderende werking, versnelt de regeneratie van de opperhuid en voedt de huid diep. Avocado-extract gecombineerd met ceramiden creëert een beschermend schild dat de lipidenbarrière van de huid versterkt. Het beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, vermindert de tekenen van huidveroudering en verlies van elasticiteit. Bovendien verzacht het ontstekingen en huidirritatie en creëert het een beschermende film die vochtverlies voorkomt. Allantoïne, propaandiol en panthenol ondersteunen de regeneratie van de huid, verzachten irritaties, verminderen een branderig gevoel en jeuk. Polysacharide met een hoog moleculair gewicht maakt de huid zacht en zijdezacht en geeft onmiddellijk een gevoel van verlichting. Trehalose en sorbitol werken als natuurlijke barrières die beschermen tegen vochtverlies, terwijl glycerine, betaïne en hyaluronzuur intensief hydrateren, waardoor de huid stralend, zacht en stralend blijft. Deze uitgebreide combinatie van ingrediënten helpt de huid te regenereren, hydrateren en beschermen, waardoor de energie en glans wordt hersteld.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Persea Gratissima-olie, Coco-Caprylaat/Capraat, Olea Europaea Fruitolie, Polyglyceryl-3 Distearaat, Panthenol, Propaandiol, Glycerine, Betaïne, Trehalose, Cetearylalcohol, Sorbitol, Persea Gratissima Fruitextract, Ceramide AP, Ceramide NP, Ceramide EOP , Hyaluronic Acid , Gehydrolyseerd hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat, Natriumhyaluronaat-crosspolymeer, Cholesterol, Fytosfingosine, Allantoïne, Inuline, Cellulose, Fructose, Glucose, Maltodextrine, Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, Tocoferylacetaat, Natriumcetearylsulfaat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Natriumlevulinaat, Polyglyceryl - 10 Stearaat, polyglyceryl-6-behenaat, glycerylstearaatcitraat, xanthaangom, cellulosegom, biosacharidegom-1, parfum, triethylcitraat, benzylglycol, beheenzuur, citroenzuur, ethylhexylglycerine, glycerylstearaat, natriumbenzoaat, natriumsulfaat, natrium Hydroxide, Raspberry , Kaliumsorbaat, Amyl Cinnamal, Cl 19140, Cl 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115979
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901878687483

Nacomi Rich&Comfy...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies