Nacomi Diepe hydration Coconut 40 ml

€ 8,20
Inclusief belasting

De crème hydrateert, kalmeert, stimuleert de vernieuwing van de opperhuid en heeft anti-aging eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Nacomi Diepe hydration Coconut 40 ml

Het recept van deze crème is gebaseerd op uitstekende natuurlijke ingrediënten die samenwerken om de balans en een stralende glans op uw huid te herstellen. Kokosolie, bekend om zijn hydraterende en antioxiderende eigenschappen, voedt de huid diep, waardoor deze zijdezacht en elastisch wordt. Deze natuurlijke bron van vitamines en vetzuren helpt de uitdroging van de huid te bestrijden en beschermt deze tegen schadelijke externe factoren. Kokoswater, rijk aan mineralen en elektrolyten, hydrateert, voedt en revitaliseert de huid intensief, waardoor deze een gezonde glans krijgt. Laurinezuur en kinetine egaliseren de huidtint, verminderen fijne rimpels en verzachten irritaties. Een complex van verschillende vormen van hyaluronzuur, glycerine, trehalose, betaïne en sorbitol creëert een effectieve vochtinbrengende cocktail, verbetert de elasticiteit van de huid en verzacht fijne lijntjes en rimpels. Het optimale niveau van hyaluronzuur in de huid wordt hersteld dankzij OptimHyal™, waardoor de huid glad en stralend wordt. Polysacharide met een hoog moleculair gewicht creëert een beschermende film op de huid en zorgt voor onmiddellijke verlichting. Bovendien hydrateert, kalmeert het, stimuleert het de regeneratie van de opperhuid en heeft het anti-verouderingseigenschappen. Panthenol kalmeert de huid en ondersteunt de regeneratie ervan, terwijl vitamine E werkt als een effectieve antioxidant en huidveroudering voorkomt. Samen creëren ze een duo dat de huid in uitstekende conditie houdt en een stralende glans geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocos Nucifera-olie, Coco-Caprylaat/Capraat, Polyglyceryl-3-distearaat, Panthenol, Propaandiol, Glycerine, Betaïne, Gehydrogeneerde Farneseen, Trehalose, Cetearylalcohol, Gehydrolyseerd gistextract, Sorbitol, Cocos Nucifera-fruitextract, Hyaluronic Acid , Natriumhyaluronaat, Gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, inuline, fructose, glucose, lecithine, maltodextrine, tocoferylacetaat, polyglucuronzuur, parfum, tetranatriumglutamaatdiacetaat, cellulose, cellulosegom, xanthaangom, biosacharidegom-1, citroenzuur, cetyl Hydroxyethylcellulose, glycerylstearaatcitraat, ethylhexylglycerine, Raspberry , natriumbenzoaat, natriumhydroxide, kaliumsorbaat, benzylglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115982
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901878687469

Nacomi Diepe hydration...

€ 8,20
group_work Toestemming voor cookies