Nacomi Diepe hydration Coconut gezichtswasgel 150 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nacomi Diepe hydration Coconut gezichtswasgel 150 ml

Ontdek het plezier van een zachte reiniging met onze gezichtsreinigingsgel, die uw huid niet alleen grondig reinigt, ale deze ook van de nodige verzorging voorziet. De unieke formule van de gel, gebaseerd op milde reinigende ingrediënten en voedend kokoswater, maakt de dagelijkse verzorging tot een waar genot. De intens hydraterende gel verwijdert effectief onzuiverheden en verfrist de huid zonder de natuurlijke beschermende barrière te verstoren. De milde reinigende ingrediënten verwijderen effectief make-up en onzuiverheden zonder irritatie of uitdroging van de huid te veroorzaken. Vergeet het trekkerige gevoel na het wassen van uw gezicht - de gel houdt uw huid tegelijkertijd schoon, gehydrateerd en gevoed. Kokoswater, rijk aan voedingsstoffen en mineralen, dringt diep door in de huid en hydrateert, voedt en revitaliseert de teint. Het verzachtende effect, dankzij laurinezuur, helpt roodheid te verminderen, waardoor de huid een gezonde glans krijgt. Bovendien werkt sorbitol als een magneet en trekt het vocht aan en houdt het vast, wat ervoor zorgt dat de huid altijd stralend en vol energie blijft. Panthenol , gecombineerd met sorbitol, ondersteunt een intense hydratatie van de huid, verzacht irritaties en herstelt de natuurlijke balans van de huid. Deze delicate gel verwijdert niet alleen onzuiverheden, maar maakt de huid ook glad en tonifieert, waardoor deze zacht en soepel blijft. Geniet van het plezier van een verfrissend verzorgingsritueel: breng de gel aan op een vochtige huid, masseer zachtjes en was vervolgens af met water. Vermijd contact met de ogen. Het product is bedoeld voor uitwendig gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid gel op de vochtige gezichtshuid en spoel grondig af met water. Gebruik in de ochtend- en/of avondverzorging.

SAMENSTELLING

Aqua , Laurylglucoside, Natriumcocoylisethionaat, Glycerine, Sorbitol, Cocos Nucifera Fruitextract, Kaliumpalmitoyl Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Cocamidopropylbetaïne, Panthenol, Lecithine, Inuline, Fructose, Glucose, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Coco-Glucoside, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, parfum, cellulose, cellulosegom, xanthaangom, citroenzuur, glyceryloleaat, glycerylstearaat, glycoldistearaat, natriumbenzoaat, natriumchloride, natriumhydroxide, kaliumsorbaat, 2-fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115984
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901878687445

Nacomi Diepe hydration...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies